12

Лена Гугълката

преди 2 месеца

Защо се стигна до провал...и нови избори? ЗАЩОТО дамския квартет на ГЕРБ, като са седнали на масата срещу Киро,са се вгледали..в мръснишките му очи и разкривена кур__ нска уста...Те не могат да му простят как на парапета ме надупи и омачка сочната Бяла пухкава дупарка?! Коя жена ще го изтърпи това нещо, коя ще го прости???

11

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ли го интересуват колониалните недоразумения

10

до 7

преди 2 месеца

ГЕРБ не може да управлява самостоятелно, поради две причини: 1. Пътната Карта 2. Магнитски 3. Те го знаят много добре, но и егото на Борисов е огромно.

9

Бай Дрън

преди 2 месеца

Герб няма как да управлява. Ще си остане служебното правителство и това е. Те даже оставка няма как да гласуват на служебното, защото то е в оставка, хаха.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев не дава поста, това е причината и на всеки му е ясно, а 90% от хората искат той да си ходи!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Нови избори и ГЕРБ да управлява, че ни писна от всички прилепени към тях.

6

Бай Дрън

преди 2 месеца

На практика, тоеа правителство може да си работи вечно като служебно, нали? Ако пак влезем в правителствена криза след избори, а това ще стане умишлено, това правителство може да управлява и 50 години.

5

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

От вчера съм в тази цветна драма. Какво да го правим кицко. Сам се вкара в тзи филм , ще го измъкваме. Война предстпи, трябва ни марионетно правирелство. Всичко ще договорим. Че на избори еднорозовите изпадат.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Надявам се и да не чуеш! Но за сметка на това ние много добре ви чухме на записа какви мошенници сте

3

Анонимен

преди 2 месеца

Наспа ли се след снощната пица с кристали г-н Парапет Алангров Мумурандов Куролациов??? Да та у Тъъъпото да та...

2

Бай Дрън

преди 2 месеца

Нали махнаха служебните правителства, назначавани от президента? Какео се правят на умрели лисици. Ще има да го влачат това правителство месеци, докато им наредят от АП.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Хващам се на бас , че Кирчо се е скъсал да звъни на всички посолства да му ударят едно рамо, че иначе стигне ли се до избори неговата измислена партийка може и да падне под 10%