15

Бял Мъж

преди 1 година

Проблемът е, че Жените от които аз искам Деца, те не искат, щот не съм богат, предпочитат Арабели, АфроАмериканци, ЮдеюСемити и т.н.

14

Анонимен

преди 1 година

За да има общество трябват образование и здравеопазване! В клоаката България няма нито едно от двете! Миграцията и смърността са съвсем в реда на нещата. Не виждам за какво е това мрънкане! Нека посочим виновниците: държавните служители!

13

Някой

преди 1 година

До 11. Истината пишеш, но и в Германия вече е така. Ние сме новите бели роби в ЕС на всички който не са и на политиците и на системата им. Тук се нагледах на толкова несправедливост, че ми премина психологическата граница.

12

Анонимен

преди 1 година

Хората докарали ни до това дередже пак се гласят да управляват.

11

Анонимен

преди 1 година

Те ги нема повечето хора, какво се учудват от ниската избирателна активност :))))

10

Анонимен

преди 1 година

Напротив раждаемостта е големия проблем! Какво означава нормално ниска? Пълни глупости, но пък е политически некоректно да кажем истината и за това се правим, че тя не съществува. Големия проблем е масовия българин не може да се стегне и да превъзмогне мързела и простотията която го е налегнала, за това си измисля какви ли не легенди и глобални конспирации, за това на изборите чака поредния месия който щял да го оправи.

9

Айде бе

преди 1 година

Българките не Раждат, ако нямаш поне 1 милион в банката!

8

Анонимен

преди 1 година

Принципно добрият овчар, трябва да се грижи за стадото си: да му осигури паша, вода, подслон, защита, помощ и прочие, след което стадото да му се отблагодари подходящо.В родината обаче, овчаря не полага грижи, а очаква само благата от стадото. С течение на времето стадото намалява, и в един момент, ако нищо не се променя, овчаря остава без стадо.Което не е никакъв проблем за овчаря, тъй като неговите деца са отдавна навън, с благата получени наготово от стадото. Българската идилия.

7

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименВсеки втори е в чужбина, някой си се взимат направо там българи с българи, раждат българчета... ама не искат и да чуват да се връщат и да ги връщат. Я някое научи български, я не.. това е реалността

6

Анонимен

преди 1 година

Пък Боку тиквата ви плаши, че няма да ви управлява пак той буахахаха.

5

Някой

преди 1 година

След като мигрирах от България сега мечтая да мигрирам и отт Германия. Въпросът е къде по-дяволите има държава без престъпност, лъжи, убийци, с разни пороци, с извратени закони и без тези дето си налагат м...кия манталитет. Много мигрирали българи са в безизходицата и не знаят още къде да мигрират пак.

4

Анонимен

преди 1 година

Добре, явно е обидно за русофилчето в сайта ком*не, ще го кажа така - не иска да работи за сибирски неудачници :)))

3

Р

преди 1 година

Още партиди отиват към Терминал 2 след фиасското с тия избори.

2

Анонимен

преди 1 година

Решението? Още корупция и мутри.

1

благодарете на Боко

преди 1 година

По негово време емигрираха най-много българи , за да избягат от управлението му.