18

бай грую

преди 2 години

До 16. Уф, аман от "световни разбирачи". Нищо такова няма да се случи, просто защото ти си никой, червей някакъв.

17

Инж+

преди 2 години

Ако искаме да сме реална общност/съюз, и "богатите" държави в ЕС ще трябва да понесат тежестта на обстоятелствата. Но всички заедно да преодолеем трудностите на времето, в което живеем. ;-)

16

Анонимен

преди 2 години

Съюз(ЕС)който беден на природни ресурси,съюз чиято промишленост и производство е неконкурентно способно няма никакво бъдеще!

15

9

преди 2 години

Шо не се намери поне един журналист да попита що телата в Буча бяха с бели ленти на ръцете или на краката!?

14

Гледна точка

преди 2 години

До 1. Ще премести, ако има какво. Не бери грижа, просията лека-полека ще затъне и ще се върне 50 години назад, колкото ида се опитват зомбирани путинисти като теб да се правят на интересни. То и сесесере уж беше велик, ама потъа в клоаката на историята.

13

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече се санкционира Русия, толкова повече се самоубива Европа. Света вече не иска резервите си само в долари и сега Европа ги изкупува за да спаси американците. С което ще предизвика нова криза на континента. Освен това така САЩ си гарантира, че ако потъне ще завлече и Европа със себе си. Пак. Първо изкупихме фалиралите им компании и се натресохме на криза вече 10 год, сега ще изкупуваме валутата им, че да не се разбере как се самосринаха. Плащайте европейци. Имаме много пари, нали?

12

Край

преди 2 години

Света е все по близо до края си. Когато притискаш едно куче във ъгъла, колкото и да е страхливо накрая ще те ухапе. Глупаво е да се притиска държава със 7500 атомна ракети. Дано всичко свэрше по скоро и се успокоят нещата.

11

НЯКОЙ

преди 2 години

След края на " военната операция " победените ще сме ние без да сме участвали в нея.

10

СС

преди 2 години

САЩ казват на европа да санкционира Русия..... трябва да изтърпим малко..... САЩ казват.... САЩ казват...... САЩ могат ли да си и ат п тката ле лина и да вървят на май на та си

9

Анонимен

преди 2 години

За тази война за съжаление плащаме всички ние.

8

Анонимен

преди 2 години

да бе като накарахте сърбия да гласува тя се отказа а ес го наплашихте със санкции да вие пишман демокрация чисто просто диктатура на ес и сащ. я си криите и се търсете

7

G

преди 2 години

Поредния пладнешки обир на хората от всички класи на обществото. Глобалистите измислиха още по-добра схема как тотално да съсипят икономиките на държавите и то не само в Европа а навсякъде.

6

Анонимен

преди 2 години

Големите радетели за мир ЕС и Америка. Защо не погледнат назад в историята си колко войни имат. Колко кражби от колониите си имат Франция, Англия. Мерзавци.

5

ЕС

преди 2 години

Хайде санкционирайте всичко и да се свършва.......

4

Анонимен

преди 2 години

Когато цените на енерго носителите и горивата а впоследствие и на всички стоки станат непоносими за гражданите от страните на ЕС и същите излязат да потърсят сметка на своите управляващи,мераците за санкции ще почнат да секват!

3

Мазню

преди 2 години

Като се изчерпат санкциите остава да обявят война

2

Анонимен

преди 2 години

европерасите санкционират само себе си. ще карате с един хладилник цял живот и ще ви пускат тока по 2 часа като дискотека!

1

Анонимен

преди 2 години

Русия го премести в другият крачол.