9

Анонимен

преди 2 години

Тоя салам е много гнусен! Пълен с мазнотии,сланин и отрови!Вътре е вкарано цяло куче барабар с колибата и синджира!

8

Дедо Пенс

преди 2 години

Няма страшно! Увеличиха ни пенциите с 20 лева! Деноминирани...

7

Въстание на хората?

преди 2 години

Кога ще се събудят и надигнат хората скок на цените във всичко? Удрят и хората с електронни скъпи билети за градски транспорт, удрят шофьорите с еко стикери и чипове, чипират колите, после и хората, зоните също разшириха правят невъзможно ползването на кола. Иска европейски ценности хората да стават гейове каращи тротинетки които се плащат със смартфон по тарифа по-скъпа от такси.

6

до 3

преди 2 години

Ей не се наядохте... вземете малко да понаучите, че като ви чета простотиите и ме хваща срам сред какво глупаво племе живея.

5

пепи

преди 2 години

Още сме далеч от западните цени . Въпреки че имигрантите дават за база пени и Лидл . В Испания,всички храни са с по високи цени . За качеството,да не коментираме . Зависи какво си ял преди . Общо взето храната с ниски цени е и с доста ниско качество .

4

Анонимен

преди 2 години

Това е в цял свят не само в България.

3

Анонимен

преди 2 години

Вече трябва да има прогноза за поскъпването за деня и за седмицата.

2

пияница мистик

преди 2 години

Аааааааааахахахахахахахахахахаха :))))))))))))))))) Така, така, точно така. Даже е малко, но за само 7 месеца толкова. Следващите 4 години ще са ударни. Жан Виденов златен ще ви се види, другари. Той поне беше само наивен, но Фигуранта е злобен и ще ви умори точно вас, дето гласувахте за него :)))) А вие се радвайте, че Боко бил крадец и имал в чекмеджето 1 милион лева (според експерта Бойкикев и човек на Маджо). Той и Кирчо сам си призна, че имал толкова, ама него никой не го нарича крадец :)))

1

Вива харвард

преди 2 години

Продьлжаваме промяната - няма да ядем само ще учим докато можем