16

Кристиан Таков

преди 2 години

Точно така. А ние сме остриетата на копията на промяната - долу мафията, долу коруцпията. ББР, КТБ, руски поток, Е-образование - ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ окрадени от нас и бъдещето ни. С теб съм Кирил!

15

Анонимен

преди 2 години

Петков на снимката даде 35 млн лв за гола нива, която той нарече завод за електричеси коли. Да не се окаже, че и той като Асен Василев е прибрал вече милионите в офшорна сметка?

14

Анонимен

преди 2 години

ПЕТКОВ- ТИ ОЧЕВИДНО ГРЕШИШ- ХОРАТА С МАЙБАСИ ПЛАТИХА ЛЕТНИТЕ НАРОДНИ ПРОТЕСТИ И ВДИГНАХА ОНЯ ЮМРУК ЗАЩОТО ЕДИН СМЕЛ ПРОКУРОР ЗАПОЧНА ДА ГИ ПРИБИРА ЕДИН ПО ЕДИН ЗА ТОВА ЧЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. КЪДЕ СА ПАЛАТКИТЕ НА МАЙКИТЕ С БОЛНИТЕ ДЕЦА, А ДА БЕ ВЕЧЕ НЕ СА НУЖНИ НА ГАЛЕВА И ТЯ ГИ РАЗКАРА- ТЕ ВЛОШАВАТ "СОЦИАЛНИЯТ" ВИД НА РАДЕВАТА ХУНТА....

13

Демократ

преди 2 години

Както беше казал покойният Кристиан Таков: "Вече започва да се съмва", в милата ни родина са започнали необратими процеси на връщане на държавността, законността и справедливостта, колкото и мрАсните ДС *** с изтъркани, едни и същи методи да се опитват да всяват безнадеждие, че нормалността е продължение на досегашния модел, на управление от Сараите и джипката, на потъване на милиарди в обръчите от фирми, народът е пред избухване, за да измете тази гнусна ***.

12

Анонимен

преди 2 години

До СанчоАз подкрепям служебното, обаче такава глупост да направи челяка за е-колите с офшорката Life .....хехехехе :)) Какви Майбаси и байпаси сънувате не знам :)))

11

АнонимеН

преди 2 години

УМЕН ЧОВЕК НО СИ ОСТАВА МАРИОНЕТКА НА РАДЕВ И ПЛЕЩИ КВОТО МУ НАРЕДИ РАДЕВ!

10

Анонимен

преди 2 години

НАП трябва да се закрие. Незнам върху какво са се фокусирали, но като подавам сигнали, никаква работа не вършат. Не искат да си вземат парите, които им дължат фирмите.

9

Анонимен

преди 2 години

Браво! Нека не спът от притеснения . Свърши се тяхната. С един замах парите вместо в чекмеджетата на *** отиват за пенсии. Браво.

8

Анонимен

преди 2 години

След гафовете на Василев, Спецов и Петков, нормалният човек, на тяхно място, би си замълчи, поне. Всеки ден в медиите, да се самопредлагаш и да продължаваш, да обвиняваш бившите управляващи, след 3 месеца власт, не е добра атестация, за участие в бъдещ кабинет. Апропо, Петков нали каза, че си имал бизнес/за което отдавна знаем-вДубай/ и не се натиска за министър?

7

Асан

преди 2 години

Бирника спецов да връща 2 милиона с лихвите са вече 5 милиона :)))

6

Taню

преди 2 години

"...неоценяват..." Красьоо...

5

Санчо

преди 2 години

Троловете на Саруман с майбаха сега се развихрят да сипят ако навсякъде, подкрепяйте си местните дерибеи и продължавайте да лапате трохи от масите им..

4

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа ... накрая Славуцата ще се прегърне с Бойчето и ще танцуват лудо пред Доганя.

3

Анонимен

преди 2 години

Кви Майбаси, бе бате! Те майбасите бяха през 2007-***. Сега пак има, ама още не са тръгнали да ги продават.

2

Анонимен

преди 2 години

Слабата брънка в служебното правителство, горкото харвардче :)) Кажи пак за е-колите мен, кога ще стане врътката :))

1

1

преди 2 години

Слугите на Рада ....хахаха