6

Анонимен

преди 3 години

Не искате избори защото няма да влезете в парламента. Хората виждат що за стока сте

5

1

преди 3 години

До анонимен"Ние сме гладни, безработни и смачкани от мизерия!"Не знам кои сте вие, защото по-голямата част от българите нито са гладни, нито са безработни, нито са смачкани от мизерия ...Разбира се, това не означава, че Христо няма отговорности към избирателите ...

4

1

преди 3 години

Стъпил си на тънък лед Христо: искаме всичките ви преговори за бъдещето на България ЯСНО И ПРОЗРАЧНО ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ.Само да сте посмели пак да се договаряте задкулисно ...Гласувах за вас, но ако го направите на следващите избори ще е за друг ...

3

анонимен

преди 3 години

Народът Христо, иска да управлявате, нищо че получихте 4%! Чакаме, да ни повишите доходите, да се справите с икономическата криза, с безработицата, с пандемията! Айде на работа, не се ослушвайте, достатъчно изговорихте, еле па Мая, тя е като пръскачка!Стига! Работа, работа, работа ви чака! Ние сме гладни, безработни и смачкани от мизерия!

2

ИЦО , ИЦО...

преди 3 години

МАЙ , ПАК ЩЕ ДУ""Ш СУПАТА...ЗАЩОТО РАДЕВ И КОРНЕЛА ТИ ИГРАЯТ КОМБИНА ЗА УСВОЯВАНЕТО НА ПАРИТЕ ОТ ЕС ПО ПЛАНА "ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ"!СЛАВИ ЩЕ ОТКАЖЕ МАНДАТА , ЗА ДА СПЕЧЕЛИ БСП!ДО ТЕБЕ , ПАРИЧКИТЕ НЕМА ДА СТИГНАТ ИЗОБЩО...ХА,ХА,ХА,ХАА..ДО СЕСТРА ГАЛЕВА --СЪЩО!ТИ И МАЯ...ЩЕ ГО ИГРАЕТЕ ПАК --"ИЗМАМЕНИТЕ КАМИЛИ"!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте,че чакаме ПРОМЕНИТЕ ВИ !Оставете Борисов ! Стига вече ! Обшеството го интересуват съвсем други неща !10 дена мълчите и се криете ! Никакви действия ! Никакъв акт ! Никакъв ефект !Само пазарлъци и плюене по Борисов !Къде ви е диалога ? Къде са ви приоритетите,какво отстоявате и срещу какво ще държите ? Една дума не казвате за Пандемия,мерки,ваксини,бедност,смъртност-а до преди изборите само това повтаряхте !