19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16А така, това дето си настръхнал, на какъв софтуер го написа? На руски ли?А компютъра ти, и той ли е руски?

18

АнонимеН

преди 3 години

ЕС НЕЗАБАВНО ДА ПРИЕМЕ ЗАКОН С КОЙТО ДА ЗАБРАНИ ВСЯКАКВИ ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА СЕ ПРОДАВАТ НА ТЕРИТОРИЯТА МУ!АЗ АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА МЕРКЕЛ ЩЕ Я НАПРАВЯ НА НИЩО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ ЗАБРАНИ!

17

АнонимеН

преди 3 години

До Раша наша АДКОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ИЗБИ ХРИСТИЯНСКОТО ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО КОЕТО ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ!!!ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ ФАЛШИВИЯ ПУТИН И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МУ СТРОЙ НА СТАЛИН И ЛЕНИН Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И ДОКАЗАН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ КАТО ТЕБЕ!

16

Мисирката

преди 3 години

Най демократичните държави в Европа-макидония и русия

15

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

Героi не вмирають!

14

Анонимен

преди 3 години

Байдъна да не се меси където не му е работата.

13

Анонимен

преди 3 години

Настръхнах докато чета статията... Не бях чел нещо толкова отвратително от месеци.САЩ заявили, НПО, регистрирано в Германия, свободна и демократична Русия, освобождаването на руснаците..... Гнусорят...

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Руснаците бяха започнали да живеят ВЕЧЕ по-добре след разпадането на СССР и ако бяха продължили щяха да са по-добре дори от нас, вместо това мизерстват и идват да ни слугуват НА НАС.:))))))

11

Калеко Алеко

преди 3 години

Сега дежурните путинофили, даващи вахта във форума ще ги обявят за предатели на Родината ... Тя Родината на нашенските русофили и без това не е България ... !!!

10

Мар-а-Бойкоглу

преди 3 години

Администрацията на байДън почва леко да се закача с Русия. Това не е добре за никой. Тия ще направят яко поразии.Тръмп беше стожера на мира. МАГА 2024 - на там отиваме явно

9

АнонимеН

преди 3 години

ЗАРАДИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ЗАВЗЕМАНЕТО НА СИРИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ПОЛУЧИ МНОГОМИЛИОНЕН БЕЖАНСКИ ПОТОК ОТ СИРИЯ КОЙТО СЕ ИЗЛЯ В ЕС!!!ЕС НЕ Е ИЗДАЛО МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН САМО ЗАЩОТО МЕРКЕЛ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА!МЯСТОТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА!

8

Анонимен

преди 3 години

Отровителя от Бънкера е гледал злобно донесенията, които са му носили на всеки 15 минути за това кой е бил на тия мероприятия.Аре бе, нали е много змел, кога ще гони западни дипломати, или няма да има вече кой да ги пуска зад граница ако го направят?Аре, нали е много смел?

7

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Ето ти руска ваксина...

6

Анонимен

преди 3 години

Руснаците бяха продадени от Горбачов на Запада.Руснаците трябваше да мият чинии и да осигуряват компанюнки на Запада, Запада да направи от Русия една концесия и да притежава всички нефтени, газови предприятия. Народът на Русия трябваше да е гладен и беден, държавата да няма оръжие да се защитава.Това вече е правено в Китай до 1945 година. Западни концесии, беден и гладен китайски народ, без оръжие. Япония избива бедния, гладен и обезоръжен народ, граби земя.Същата съдба очакваше Русия.

5

Future

преди 3 години

Идват други времена...

4

СССР

преди 3 години

Хиляди?!?Хайде стига 5 изкуфели баби да ги пишете хиляди!!Немцов е вече в историята. И то като враг на Русия!!

3

Абориген

преди 3 години

"Сигурен съм, че това, за което се бореше Борис, свободата на руснаците, благоденствието им и достойният им живот, скоро ще стане действителност"Да да .. в България също така стана ;)

2

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКОТО МОЖЕ ДА ИМА ОТКРИТА ОПОЗИЦИЯ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ТОЛКОВА МОЖЕ ДА ИМА ТАКАВА И В ТОТАЛИТАРНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ

1

Анонимен

преди 3 години

Западните дипломати пак ще ги ритат у газо!