19

Анонимен

преди 3 години

А сиренето от 14лв има два пъти повече палмово масло от това от 7лв.

18

до 11

преди 3 години

Важен е и майсторлъкът кое как да се направи. Имам 2 вили до София и местните само ми рекламират сирена и кашкавали домашни. Ами, какво да кажа, повръща ми се от вкуса им. Ценител съм на гурме храната, ям всякакви сирена, ама техните са покъртителни. Не стават. Факт е, че съм ял от тях прекрасен кашкавал, ама като купих втория път нямаше нищо общо. Един път само уцелиха вкуса. Хората само си мислят, че ядат някакво вкусно сирене. 90% от домашното не става като вкус, но поне е истинско.

17

Американ

преди 3 години

*** с палмово масло и царевичен сироп трябва да се забранят.Изобщо trans fat трабва да се забранят.

16

Анонимен

преди 3 години

Еми спрете вноса на палмовата мазнина! Някакви мерки в тази посока предприети ли са? Еми не са... какво да се очаква!

15

Хом

преди 3 години

До ПатилКакво е млЕко????????

14

до 1

преди 3 години

Като нямаш идея какво да купиш... За 8.80 се продава истинско краве сирене. Да не правим реклами, но в една от най-известните ферми за телешко и свинско месо, която зарежда най-добрите fine dining ресторанти в София има прекрасно сирене за 8лв./кг. И е 100% истинско. Има и овче, биволско, смес, зряло- каквото ти душа иска. Тази ферма НЕ работи с дистрибутори (освен ebag, ама там е с 25% нагоре цената), а доставя директно.

13

Анонимен

преди 3 години

Това е лъжа. Във веригите няма сирена от прясно мляко. Киселите млека са от сухо мляко и неизвестни мазнини. Прясно мляко е само на надписа . Взимам мляко от ферма и няма нищо общо вкуса и консистенцията .Имам познат с мандра и от истинско мляко прави само за себе си. По веригите от мляко няма нищо. Да не говорим за майонезата , а безалкохолните са химични коктейли с глюкоза.

12

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Сравнете качеството на едно "Русенско варено", от соца и сега.И дума да не става, за малотрайни и пресни храни !!

11

до 9

преди 3 години

До МОЖЕС тази "пастЮризация" знам кой е ментето!!!

10

Бо Тик Вун

преди 3 години

Рафтовете са пълни, буквално от Палма мляко съм ви осигурил!

9

айде нЕма нужда

преди 3 години

`Българите се хранят по-здравословно и доказателството е, че намалява ...`-----Когато категорично намалят некролозите на млади и относително млади хора.

8

до 7

преди 3 години

Е и аз купувам сирене, кашкавал, масло, телешко, свинско от моя "бай Юмер", ама давам 20% повече пари, защото предпочитам той да си плаща данъците. Не обичам сивата икономика. Да не говорим, че малко или много една био ферма налага контрол какво и как се произвежда, че натровените от бактерии в домашни сирена и кашкавали хич не са малко.

7

Анонимен

преди 3 години

Е мноо ясно, че така ще кажат производителите на сирене с цена 15-20 лв! Ама и те не се научиха да го правят поне да изглежда истинско! Не може сирене от този ценови клас с претенции че е истинско, да мухлясва със странен розов мухъл примерно! Или да придобива няква странна тебеширена структура! Пробвах няколко такива сирена и се убедих, че са по-големи ментета от сирената с ниска цена!

6

Патил

преди 3 години

От личен опит знам: Съдедът ми по вила гледа 2 крави и от време на време купувам от него млеко, вднага след като го е издоил. от 10 л. прясно, неразредено с вода млеко получавам 1 кг. сирене. Себе си няма да лъжа, нали?

5

Анонимен

преди 3 години

Хората не знаят какво да купуват и това е безспорен факт. Мога да ви изредя доста сирена, тествани лично от мен в лаборатория в Австрия (у нас няма такава), на нормални цени. Давам пример за добро сирене- Родна стряха на Лидл е с истински продукти, но не ми харесва на вкус. Pilos в метална кутия около 10-12лв./кг- истинско на 100% и много добър вкус.Ферма Бредас и Ормани имат също прилично био краве сирене, като от едно време между 9-12лв./кг.. Ама хората отиват в супера и взимат разни глупости.

4

Ко? Не?

преди 3 години

"сирене от 6-7 лева няма как да е направено само от мляко" ?! Айде бе! Вече трета година сирене /на 6 лева/ и кашкавал /на 12 лева/ си купувам единствено и само от бай Юмер! Човека си има крави, направил си е нещо като мандра. Той доволен, че пести от данъци, аз и комшиите сме доволни, че консумираме ИСТИНСКИ сирена, кашкавал, краве масло, кисело и прясно мляко! Един път седмично един от нас пътува на 30 километра и зарежда всички във входа.

3

Анонимен

преди 3 години

Това добре говори за обогатяването на българина по времето на Цар Бойко.

2

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, нали искахте демокрация и капитализъм ?Преди 89-та нямаше фалшива храна.

1

Анонимен

преди 3 години

Аз взимам сирене за 8,80 лв., минало е покрай сирене обаче.