13

ДДРОнег

преди 3 години

Кой ще се осмели да каже - "Царят е гол" !!!!Заради един вирус, който е опасен за някои хора, но не е опасен за децата, правите такива сложни организации ... абе меко казано прекалявате !!!Пазете възрастните и хронично болните, оставете децата, тях не може и не бива да ги затваряме и огранчиаваме !!!А както споменаха и други - родителите трябва да работим

12

Анонимен

преди 3 години

Глупости са това за децата под 12 години. Пролетта по-можехме да го преглътнем и пак си изгърмяхме отпуските. Есента просто няма да стане. Щом така и така решихте да има присъствено, вече е без особено значение, дали ще е целодневно, дали ще се редуват и колко големи ще са групите.

11

Батко

преди 3 години

Слушаме глупостите на някакъв си измислен директор. Смешна работа! Надявам се, че това няма да се допусне!

10

Край

преди 3 години

Летните ваканции от 3.5 месеца са остатък от времето когато децата са били нужни да помагат да се събира реколтата. Намалете лятната ваканция и увеличете зимната. Така децата няма да се събират когато са гриповете и короните. ще се икономиса отопление и осветление на училищата.

9

КухаКратуна

преди 3 години

Коги си КухаКртауна, мислиш само про сто тии!Толкова им е потенциала на киновцитеИкалинките.

8

11

преди 3 години

г-н директоре как точно си представяте родителите през седмица да се въртят защото на теб ти е по-удобно? Как тези родители ще работят и кой ще ги търпи нон-стоп да са отпуски и какво ли не.

7

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна простотия.

6

Анонимен

преди 3 години

До ..По света хората наемат бавачки.

5

Аз

преди 3 години

Всичко е точно. Само ако може уважаемия г-н Асен Алексанров, директор на 51 СУ и председател на Сдружението на директорите да обясни докато детето ми е вкъщи да учи аз къде да бъда? На работа, за да имаме приходи? Вкъщи, за да замествам преподавателите? В неговия кабинет, за да ми даде други подобни мъдри идеи?

4

хах

преди 3 години

Даже не дочетох всички недомислици

3

..

преди 3 години

Това е пълен майтап!Кой ще ги гледа в къщи като мама и тате са на работа? Нали по закон до 12 години не може да са сами? Е? Какво правим като спрем занмалнята на първокласниците?

2

пияница мистик

преди 3 години

Еха, искам да съм от тези, дето са си вкъщи пред компа :)

1

Анонимен

преди 3 години

Решили сме от Мон да превърнем училащата в затвори