8

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, щото сега гергов, киро-гела, божков, златев, пееф и доган не го "яхат" нали?Нищо не става от тая ***, както казва Славейков.

7

Анонимен

преди 5 години

Хммммм.............че КЪДЕ пък господин Христов ВЪОБЩЕ ВИЖДА "общество"???? Има си една бюрократична машина, която АДСКИ се бои да не загуби изборите, защото отива НА *** и едни 70%, които още се срамуват да си признаят, че НИКАКВА еуропка не е съществувала, когато Хан Аспарух е пресякъл Дунава и е създал ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!!! И че не е дошъл от лондонските блата, а е ОТ НЕОБЯТНАТА РУСКА ШИР И НИЕ СМЕ БРАТЯ С ТЯХ, а не с поамериканчените джендърчета и брюкселски зелки!!!!

6

Питанката

преди 5 години

А как точно ти и Радев се борите с корупцията? От ежедневните изказвания на Радев кога е станало въпрос за чадъра на Цацаров над едрата корупция или кадруването на Пеевски в съдебната власт? А какво стана с тефтерчето на К.. Т.. Б.. за подкупите? Гоним мишките а не виждаме слона?

5

да бе

преди 5 години

До ЛудЩот сега ДПС никак не го яха ... мечтай си!

4

Хейтър

преди 5 години

Ти само изчакай местните избори *** червена!!

3

Циник

преди 5 години

Крадеца вика - Дръжте крадеца!Когато НАЙ-ТЛЪСТИТЕ червени крадци - влезнат в затворите - ще си взема думите назад.Докато Спас Русев, Гергов, Киро джапанката...и особено *** тлъстеят от награбените безогледно "народни блага" - такива като този - ще си останат - нагляри!Това което са!*** и морал - оксиморон!

2

Луд

преди 5 години

Да на българското общество, му се иска да го яхне БСП+ДПС и да го докара до поредната криза.

1

Анонимен

преди 5 години

Склонен съм напълно да се съглася с ***.При положение, че бугарският "народ" гласува първите 4 партии да са все ДС/КГБ издънки, то не аномалия, а пълен ДЕБИЛИЗЪМ е налегнал този "народ".