14

Бай Марин

преди 6 години

до 4 Ако исляма е мирна религия аз съм трамвай.Вие *** сте прости, защото се кланяте на някой си който не се вижда не се чува, приемате писания от корана за по важни от върховенството на закона и не признавате правата на жените. Така че ай чалмата под мишница и обратно към пустинята...

13

Анонимен

преди 6 години

Сюлейман Паша сочи върха пак и вика,,Търчете таму са раята''

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Усещам , че отново ще видим две Германии - ГДР и Обединени Германски Емирства !

11

Анонимен

преди 6 години

ИСЛЯМА не ви е виновен.Исляма си е ислям.Сърдете се на баба ви Меркел.

10

Анонимен

преди 6 години

Има още надежда Мюмюнхен да стане пак Мюнхен, значи...

9

Ние ги предупредихме

преди 6 години

След хилядите предупреждения към юдеите да спрат с целенасочената ислямизация на Европа и ЕС те не се спряха. Разбирам, че за тях все още важи законът "Око за око, зъб за зъб", ама европейските народи не са виновни, че те самите пожелаха да отидат в "окото на бурята". Англо-саксонците ги насадиха на пачи яйца и се чудят как да си го върнат на Европа. След хилядите предупреждения, че отново ще възродят най-страшното явление, а именно нацизма те не спряха. Сега нацизмът отново се завръща!

8

Е

преди 6 години

Събират пари за билет на Мюмюн.За Ориент Експрес.Ама турския рай,както цъфти и вързва,ще е трудно да го качат.

7

Анонимен

преди 6 години

Това не е демократично, защото Меркел може да извади от целия свят милиони ислямисти, които да кажат че немците трябва да си ходят Демокрацията е най-съвършената и справедлива система.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Добре че са бившите Източногермански области които отстояват съществуването на Германия като чиста от мюсюлмани държава.

5

Анонимен

преди 6 години

Не ислямът е виновен, а радикалните ходжи и масонските ложи!!!

4

Kreuzberg Minareto

преди 6 години

Isliam e mirna religia. Islam li napravi vtorata svetovna voina?! Islam li ubi nad 20 miliona choveka prez vtorata svetovna voina?!

3

Анонимен

преди 6 години

Немците да почват да правят панзери, ядрени ракети и самолетоносачи. Миркел да бъде затворена в клетка, окачена на бранденбургската врата и замеряна с развалени яйца. За левите елементи, малцинствата, джендърите знаем какво трябва да се напрами - съоръженията са в Полша и чакат да влязат в употреба. Вермахтът трябва да направи десант в БИ и да осигури жизнено пространство за бялата раса за сметка на *** хора. Сега ви звучи налудничаво, но ще стане! И Хитлер не са взимали сериозно в началото

2

E

преди 6 години

Не,сър.Началото на мюмюнската драма е ,сър!

1

Анонимен

преди 6 години

Хиляди крайнодесни шестваха в Берлин против исляма..Гей парад ли е имало?