11

руснака

преди 6 години

Не е вярно тук няма никаква измама аз вече утроих печалбата и си строя къща

10

ДЕНИС ЕРШОВ

преди 6 години

КАТО ВСЯКА ПИРАМИДА ПЪРВО ИМА ПЕРИОД НА ЗНАЧИТЕЛНО ПОКАЧВАНЕ :D ПОСЛЕ КАТО ПОЧНЕ ДА ПАДА НЕМА СПИРКА :D ВЪПРОСЪТ Е ДА СЕ ПРОДАДЕ ПРЕДИ БАЛОНЪТ ДА ГРЪМНЕ :D

9

Анонимен

преди 6 години

Напротив,съвсем елементардо е "конструирана" тази валута и още от първото запознаване с нея се натрапва историята с пирамидите и обраните ***,хвърлящи парите си на вятъра.Съвсем,ама,съвсем очевидно,та чак очевАдно...залагаща на лесната печалба ,която замъглява всякакъв разсъдък!Бегом,амсалаци,на поредната "нова" пирамида,биткойн!

8

Румен

преди 6 години

Как никой не разбира?Само *** разбира,койни,мойни,Русия,Сащ, от всичко разбира!Само не му искайте 2 лева за осветление за входа на панелката!Само това не го разбира!

7

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно подкрепям #6. Каквато и да е "валута" трябва да отразява реално съществуващи активи, блага и т.н. Иначе е балон и може много бързо да стане пирамида. Идеята на тия биткойни като електронна валута е била да се правят покупки и продажби. А кво става сега? Балонът е толкова раздут, че никой не иска да си харчи от него, а да си го къта, ама докога? Още утре цената му може да стане 0 и край.

6

Анонимен

преди 6 години

Руснаците копат яко криптовалути

5

мение

преди 6 години

Виртуална парична единица без покритие .Според мен измислена от хакери , които пускат криптовируси и изнудват потребителите.Стоково-паричното стопанство изисква парите да са "покрити" от стоки.За тази измислена парична единица липсва такова покритие.

4

Анонимен

преди 6 години

Щом и американците не го забраняват значи не заплашва долара. Иначе щяха да пуснат ракети срещу играчите на биткойн.

3

Анонимен

преди 6 години

Това е единственият начин разни хора и организации да не правят нищо и да печелят пари.Няма данъци,няма такси.Раят за финансовите акули и спекулантите.В скоро време не очаквам звездата на виртуалните валути да залезе.Купувайте и копайте.Много ясно,че всичко е изкуствено и измислено.Само парите са истински.

2

пепи

преди 6 години

То и от акции на майкрософт или злато не разбират повечето.

1

Анонимен

преди 6 години

И баба ми би казала "вече бяха краднати", точно като преводачкята и редактора на днеса.