9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ТАЗИ НОВИНА Е ПРЕТОПЛЕНА ВКИСНАТА МАНДЖА .

8

ТHE Патриот

преди 6 години

Как кой хомо дружинката от Козяк!

7

Българин

преди 6 години

Не знам кой нормален може да се радва на такава новина. Все пак това е нашата азбука. Трябва да се радваме, ако повече държави я ползват.

6

Анонимен

преди 6 години

Русия е високо токсична страна. Всички докоснали се до нея са отровени за десетилетия. Руското нахалство стигна до там че започна да разпространява отровата си навсякъде чрез хибридни хватки и кибер атаки. В САЩ помогнаха на един откровен лyмпен да стане президент благодарение на отровата си изливана чрез социалните мрежи и злоупотребата с лъжи по финансирани от Русия телевизии като РТ и Спутник. Единственото спасение от тази отрова е пълно скъсване на всякакви връзки с това адско изчaдие Русия.

5

Анонимен

преди 6 години

Дългата раздяла с Москва!

4

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Поредният пирон в ковчега на руската ***, запътила се устремено към небитието на гости на СеСеСеРе!

3

юбералес

преди 6 години

Казахстан да си чака реда. Сега усвояваме Украйна, Грузия и Молдова, следват Беларус и Азербайджан, и чак тогава ще обърнем внимание на Казахстан. Някъде към 2030- 40г. Това ще ни даде граница с Китай. А Русия да си взема северен Казахстан с руснаците в него.

2

Плевневлиев

преди 6 години

Мисля че трябва да последваме демократичният пример на Казахстан и да нарежем кирилицата за скрап,да установим английският като официален ,тотална забрана за говорене на български за да станем лоялен ,пълноправен и равностоен член на голямото атлантическо демократично и божествено семейство!Да скъсаме тотално всякакви връзки с Русия!Нека мили сънародници да застанем на колене пред американският флаг и химн!

1

Анонимен

преди 6 години

ще шльокат на маймуница като останалите "франкуфони"