22

Анонимен

преди 6 години

Заточение за сепаратиската *** провокирана от Раша и Янките - отворете Аушвитц на мига, отворете отново Треблинка!

21

Май

преди 6 години

Нещо объркахте последователността - не бяха ли първо камъните, а после гумените куршуми ?

20

Анонимен

преди 6 години

Испанските фашисти няма лесно да изпуснат кокала

19

Партизанката

преди 6 години

Това е в демократичните държави - гумени куршуми, танкове, коне, палки, сълзотворен газ и водни струи... Испанското правителство стана за резил, бърза оставка и това е! Каталонците гласуваха за - време е да се отцепят и да имат независимост! Това важи и за Андалусия, за Баския, Ирландия, Шотландия, Уелс, Кюрдистан, Осетия и Палестина. Да, ама не! Иначе като стана така с Косово, бомбиха Сърбия, бомбиха я -себе си няма да бомбят, естествено!.. С един аршин мериш за себе си, с друг - за другите.

18

ГАДОРЯН

преди 6 години

Европа е обречена! Поради много фактори. Ще видите до 2025 какви случки и случаи ще има.

17

Хм

преди 6 години

Холивудските сценаристи вкараха и Испания във филма!Явно те са дали акъл на централното правителство да действа твърдо и сега им гледат сеира!Отслабена Испания как ще спре ислямското нашествие????Значи скоро ще видим обратното на Реконкистата....

16

За! единна Испания

преди 6 години

Какъв е проблема на Каталонците? Правата им са абсолютно защитени-и правото на език, и на местно самоуправление, на изразяване на мнение, на политическо сдружаване, имат икономически просперитет. Очевидно е,че референдума е незаконен. Все едно, по същата логика квартал редута в София да иска да гласува независимост. Не става-подобен референдум е валиден, ако се проведе на територията на цялата държава. Държавата има право да използва сила, за да защити закона, който предвижда неделимост на дър

15

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА НЕЗАВИСИМ КЮРДИСТАН!!! С ВАЗ СМЕ СМЕЛИ КАТАЛУНЦИ!

14

Анонимен

преди 6 години

Каталунците имат всички права и свободи и пак искат да се отделят от Испания. А ние нашите турци ги мачкаме като ***, и пак не смеят да гъкнат! Ще трябва да ги учим испанците как се управлява държава.

13

Анонимен

преди 6 години

Пълна простащина от страна на националната полиция и гвардия, все едно гледахме кадри от действия на комунистическа милиция. Сега дори каталунец,които е резервиран към референдума, ще се замисли,дали да продължава да желае Испания.

12

Анонимен

преди 6 години

някой демократ нека да обясни тук във форума какво означава демокрация , първо аз да напиша какво знам ако е същото да не ми обяснява моля , / свобода на словото , свобода на гласуване , свободен избор , /// кое от тия 3 неща се спазват в тази така наречена демокрация , нито едно , значи не е демокрация а р капиталистически режим , а капитализма е разделяне на маси на бедни и богати , аиде вие сте на ход

11

избирател

преди 6 години

Демокрация в действие .....

10

gggg

преди 6 години

това ако беше в Турция сега щеше да има коментари "диваци,нецивилизовани маймуни живеят в 15век" и т.н.

9

Анонимен

преди 6 години

Лагера в Белене е като лагерите на Франко... Айде сега влези у търсачката и виж за какво става дума.

8

Анонимен

преди 6 години

Сега домашните принтери ще изпушат и вотът ще е 100% за отделяне!Това се казва истинска демокрация, демокрация на принтера!

7

Анонимен

преди 6 години

След това, вече със сигурност може да се счита, че Каталуния е независима.

6

Грую

преди 6 години

До АнонименРазбира се! А лагера в Белене е fake news.

5

Анонимен

преди 6 години

Голяма свинщина сътвориха от Мадрид сега и малкото каталунци имали съмнения дали да не гласуват за оставане ще са за излизане.

4

Анонимен

преди 6 години

Абре, навремето при социализма немаше чак такива зверства към хората...

3

Анонимен

преди 6 години

СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА КЮРДИСТАН!!!