11

до веганите

преди 6 години

, ние сме плодоядни, не сме всеядни...............да,ама ние сме месоядни ! и престанете да рупате репички , защото ги боли !

10

Анонимен

преди 6 години

не толелирам агресия над хора или животни,но аз не разбирам тези вегански натрапници защо искат да ми внушават техните разбирания за правилно хранене

9

Темида

преди 6 години

След протеста за висок блок в София, последващите протести за право да си строят в нивите и апогея на протестите който беше протеста в защита на чалгата. Сега имаме и този протест за една важна и смислена кауза която ще подобри още повече живота в БГ.Мани Безнаказаността тя не е важна тя не заслужава протести, нали няма лична изгода!Простия народ ще се затрие сам! Ура ! Ура ! Ура ! Ура !

8

Ася

преди 6 години

"Веганите" са психически болни хора. Да им простим, но майка с бебе - веган, това ми идва в повече...

7

ХМ

преди 6 години

В лъжедемокрацията ,може да си платиш на група нео-хипари и да поискаш от държавата да си затрие цяла индустрия.Екомафията в действие!Извадете по 20 милиона от джоба си и платете ,да не отглеждат животни.Че то утре и животните за храна ще се забранят ,че на някаква си секта и било извън нормите.

6

онбашията

преди 6 години

До Анонимен 1никак не би било ок нас да ни ядат или дерат. ето защо трябва да продължим да ядем месо и да убиваме животни, за да си останем в групата на хищниците, а не да преминем в групата на ядените и драните. или ядеш, или тебе ядат, няма "аз не участвам" тука

5

Анонимен

преди 6 години

неразбрах какво общо има веганизма с кожите и тн... веганизма е просто начин на хранене, не е протест срещу каквото и да е..

4

Анонимен

преди 6 години

"Те посочиха още, че американските норки са инвазивен вид и ако бъдат пуснати в нашата природа, това ще унищожи много видове." - веднъж да чуе човек нещо умно от веганските глави. Ако тези животинки изпълзят, нашите порчета могат да бъдат сериозно застрашени от конкуренция.

3

Анонимен

преди 6 години

Това не е ли юмручето на чичко сорос?

2

Анонимен

преди 6 години

Ако фана едно дърво аз...

1

Анонимен

преди 6 години

питам се, ако нас ни дерат извънземни, дали ще ние е ок ?