21

PD

преди 6 години

Колко удобно е близките да снимат с телефон, когато просто трябва да реагират. Това става масова болест, на модерното общество.Не хора, а странични наблюдатели.Е няма институция, драги ялови ентелегенти, която да ви присади реактивност в нужния момент. А колко моменти са изпуснали, най близките им хора, за да предотвратят трагичния край.

20

Анонимен

преди 6 години

ако беше с тесла това законно ли щеше да бъде ??

19

рускиня

преди 6 години

До Драган. Идва в повече? Ами жената искала само развод и да не вижда убиеца си? Какво му идвало в повече? Че жената иска да живее своя живот, без него наоколо ? Ако всеки почне да коли и стреля за неразделена любов - какво ли се остане от населението? А уж се смята ,че България е европейска страна - а се разиграват някакви арабски екшъни.

18

онбашията

преди 6 години

"The first was learning of the suddenly impotent nature of court orders" - тоя цитат не се отнася за българия, а за америка, както виждате, по целия правов свят нещата са така, и докато си фантазирате че "в нормалните държави" било иначе, и напъвате да ставаме като тях, все така ще си и останат

17

Дядо Либен

преди 6 години

Абе номер 8, ти знаеш ли че в ЕС жената след развод в нейна полза съда те разпаря като риба от издръжки и обезщетения. Тук в БГ са смешни издръжките...имам два брака и от опит ти казвам, че тук жената има по малко права от домашен любимец в съда в сравнение с Холандия

16

рускиня до 8

преди 6 години

Ти си много ***, драги. Какво ,че рускиня - убийството извърши българин, като див психопат се прояви българин. Нещо да кажеш за заклано момиче в Бъргас - не е рускиня, и заклана от българин. Та в тази драма ти намери единствен проблем - че жертвата е рускиня. Мисля,че ти си същия психопат ,като този убиец.

15

Анонимен

преди 6 години

Слава богу че приятелката ми е българка.

14

Плавник

преди 6 години

Когато си имаш работа с фанатик ограничителната заповед не работи никъде по света. И в САЩ също.

13

Анонимен

преди 6 години

До 10 Рускините идват в Бг бедни...,много бедни.Нашия българин с дома си с работата си и общественото си положение му овисва чинето само,като разбере "ау рускиня". Дават всичко за тях положението си,авторитета,дома си...,парите си всичко.Тогава нашия българин започва да бъде зверски манипулиран.До умопомрачение.Остава без нищо в даден момент и полудява и ето го резултата. Градиш цял живот с цената на какво ли не и в един момент нищо и си никой, без никой и нищо.Откача! И удара е съдбоносен.

12

AxCx

преди 6 години

В САЩ нарушиш ли ограничителна заповед, било то и еднократно, влизаш в пандела. Нещата у нас са проформа, както обикновено. Мъжът най-вероятно е страдал от параноидна форма на шизофрения с ред страхови налудности, а вероятно и комбинация от звукови халюцинации, т.е. гласове, които са го убеждавали, че въпросната жертва му е замислила нещо.

11

Дядо Либен

преди 6 години

И сега ако не излезем на протест пред МВР , мисля си...жалки граждани,мерзавци!

10

Анонимен

преди 6 години

Недейте така куките много работят! искат увеличение за надлимитна работа и от работа не смеят да мигрират.Кога ще има осъдени прокурори, съдии и куки по този случаи!

9

Драган

преди 6 години

Никой не заслужава това, но някои жени са такива *** и правят такива номера, че на мъжете им идва в повече...

8

Анонимен

преди 6 години

Е добре де, каквото като е рускиня?? Какво значение има всъщност? Тя има ДВЕ ДЕЦА..те виновни ли са? че сега са без майка заради *** баща им? Каквото и да е НЕ МОЖЕ така да се действа!!!

7

Анонимен

преди 6 години

А на сигналите,че има пистолет и ще го използва,полицията защо не му е направила обиск....щеше да полежи малко

6

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не казва,че е рускиня!? Не може да няма минало освен,ако не е дошла на 31 години от друга страна.Ако е така,това обяснява нещата за брака и с 22 години по-възрастен мъж от нея.Тя му взима всичко,това обеднява нещата за неговото презрение към нея.Не е ревност в никакъв случай! Яд,ненавист,озлобление.

5

Анонимен

преди 6 години

"Виж, ако аз нямам майка им, деца не искам, деца нямам"... Надявам се да умре в страшни мъки от някой рак на костите, а майката и бащата котио са създали този из...р.од и те заслужават доживотен, ако са живи.

4

Анонимен

преди 6 години

Къде е сега Лозан Панов да обясни колко "неуморно работят" магистарите ни и колко са претоварени. Иснината, е че всико това се случва поради абсолютната липса на правораздаване. Тази така наречена съдебна система трябва да се закрие и да се започне от нулата. Магистрати, ВСС ...нямам думи - колко ли подобни съдби...Бог да я прости жената, горките деца ..НО на съда изобщо не му пука. Дай му на Лозан да плаче за развъртяни болтове ..и да ходи като омбашия от инситуция на институция да "дебатира"

3

ууу

преди 6 години

защото няма смъртно наказание

2

tojo

преди 6 години

видими резултати....някой ги усещат даже!