16

Анонимен

преди 6 години

Цензурирате думата рeдаkция? Удивителна свобода на словото. По времето на Тато нямаше такива забрани.

15

Анонимен

преди 6 години

Горното е превод на тюрлю-гювеча на Джонатан Маркъс от руската редакция на BBC?

14

Незнайко

преди 6 години

Путин не само се излъга с Тръмп.Путин не само си вкара автогол с Тръмп.Путин обърка целия свят с ненормалната си политика и диверсионни действия още от арсенала на ЧК и НКВД!!!

13

Изкуствено куче

преди 6 години

До 10-15 години ще може да си купите изкуствено куче, но ще бъде много фалшиво - по добре се радвайте на истинските кучета и не ги предавайте никога!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Русия се справя чудесно и без "партньор" като САЩ.Факт !

11

GOOGLE DEEP MIND

преди 6 години

GOOGLE DEEP MIND не е близо до изкуствения интелект - изкуствения интелект трябва да може да греши!!ИНАЧЕ ГОВОРИМ ЗА КАЛКУЛАТОР - КАЛКУЛАТОРА НИКОГА НЕ ГРЕШИ!

10

ОТ AI доло

преди 6 години

ЗАЩОТО МЕДИИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ВИ ЕКСПЛОАТИРАТ ПО ТАЗИ ТЕМА! ЗНАЙТЕ ИСТИНАТА - АЛГОРИТЪМ не е равно на (!==) ИНТЕЛЕКТ

9

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

преди 6 години

Изкуствен интелект все още няма - всичко, за което ви говорят са алгоритми, написани да дадат резултати за определена цел - но това не е интелект. Това е обикновен АЛГОРИТЪМ. НЕКА ВСЕКИ КОЙТО НЕ РАЗБИРА ДА ЗНАЕ ТОВА!

8

Анонимен

преди 6 години

Американците си преместили посолството в друга държава,тия са на крачка от прекратяване на дипломатически отношения а каква радост беше нали другарко Шаренкова, но какво стана!!!!

7

ИЗКУСТВЕН УРОД

преди 6 години

Дойде ерата на изкуствените ***. Да се помолим на Бог да не се роди перфектният ***, който вероятно ще ни премахне.Роботите трябва да бъдат способни на грешка - исках да го споделя с някой. Мерси!

6

ВЪХ

преди 6 години

Вижте двама хомосексуално зависими на снимката.....

5

НЕВЕЖ

преди 6 години

Война ли започва, кажете на нас невежите. Или просто малоумнити медии си измислят неща щото почва да няма какво?Идва изкуствения интелект, народите се обединяват и подобряват, ала бала, бля бля?

4

Boko bo

преди 6 години

Като цяло обективна статия с една, но огромна грешка. Русия е световна сила по много причини явно непонятни за пича от ВВС. И както знаете, когато атовете се ритат магаретата страдат. Така че, без радост кой е по-велик и кой ще го отнесе. България е важна и само тя.

3

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Явно нашия свят е устроен така;да се движи от...противоречията.Двете военни свръх-сили винаги намират начин повече да се...разминават,отколкото да се...обединят.А светът можеше да е много по...уреден и проспериращ,ако имаше разбирателство по основните и глобалните проблеми на хората на планетата.

2

Анонимен

преди 6 години

Две от главните пионки на Елита(глобалисти, банкери, цион исти) играят добре ролите си. Доброто ченге и лошото ченге, тоя филм сме го гледали.

1

Burzum

преди 6 години

Пускай ракетите Володя!Приключвай с тия прим.ати.След това си разделете Вселената с маршал Ким Чен Ун!