17

Анонимен

преди 7 години

Завършена шушумига - не случайно жена му му би шута.

16

Анонимен

преди 7 години

Оставихме се през последните години не само да ни лъжат и крадат, да газят през законите, да ни унижават, но накрая позволихме на една марионетка да погази и конституцията!!! Плевнелиев ще остане ненадминат в профанизма и слугинажа си! За лош христоматиен пример на следващите!

15

СОФИЯ

преди 7 години

БРАВО РОСЕНЕ!!!!ТИ СИ ВЕЛИК ПОЛИТИК !!"ПОЛИТИКА НА ГОДИНАТА".....зеле да дроби с ония 3-фусти пред тебе!!!!

14

А 99

преди 7 години

А палячовците в парламента - на въжето до един!

13

Анонимен

преди 7 години

до 7 - той няма 4 годишен мандат, а 5 годишен. 4-годишен е мандатът на Народното събрание, идеята е Президента и премиера да не се застъпвата. Първанов изкара точно 10 години

12

Безпартиен!

преди 7 години

За пореден път чехълчо показа, че за нощо не става, а пък бате ти Бойко какви баш МРЪСНИ номера върти с това съставяне на правителство. Наскоро чух за първи път новия термин правителство в оставка направи това, премиерът в оставка направи онова министъра в оставка направи пък еди какво си. Е те тези още колко месеца ще са В оставка??? Много големи *** излязаха ГЕРБ-аджиите! Преди да започнете да ме плюете искам да знаете, че съм БЕЗПАРТИЕН не съм червен или дори пембян

11

ля ля

преди 7 години

цялото герб е пародия! Плевнелиев е п**** която само слуша - вярно да! ама да нямаш достойнство и да си шушумигар ми то това са лични качества които ние самите сме се поддали на тях! аз не съм и не бих гласувал за герб! единствено за учителката съм гласувал и не съжалявам! но такива хора - рядко! жалкото е че всикчи си измиват ръцете с другите и така колелото си се върти ли върти! никой не поема инициатива от мнооого време! а онези от дпс-тата растът ли растът безмълвно!!

10

Варна

преди 7 години

Браво, господин Президент!

9

Анонимен

преди 7 години

Свърши ли му мандата - Плевневлиев от президентството директно да влиза в Затвора.

8

Нас

преди 7 години

Да не вменяват вина на Радев, Плевнелиев да беше научил конституцията!!!

7

Анонимен

преди 7 години

щом за 20 дена не могат да се разберат ... наистина за нищо не стават българските политици.единственото което ги интересува е лапачката

6

Анонимен

преди 7 години

Че той Плевневлиев не иска това - иска да продължи да управлява Бойко колкото се може по-дълго, за да си прикрие престъпленията. Ако знаеше че има вариант Радев да направи правителство, нямаше да го предлага.

5

Този е за

преди 7 години

началното училище, още не е разбрал за какво е имал четиригодишен мандат. Дори не е дезертьор , а най-обикновен некадърник.

4

Анонимен

преди 7 години

Тези, които до вчера квичаха, че се протакат нещата, сега не искат да се съкратят сроковете, като служебният кабинет се посочи от Радев. Поредните комунистически простотии!

3

popa

преди 7 години

баси цирка, ДА СИ ВЗЕМА ПЛЕВНЪО ФУСТАТА, Бойко и да отиват при братя Галеви и останалите престъпници или в централния затвор, аман от вашите простотии , аман от мизерията дето ни сложихте да живеем !

2

Анонимен

преди 7 години

тези от бкп/бсп никога не са зачитали нито конституция, нито закони, добре са им го казали от дпс. Решението на Президента е точно!

1

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев да си подава оставката предсрочно и Радев да си заеме поста и да се оправя!!! Аман от всички вас, бе!