9

Анонимен

преди 8 години

Много прости хора коментират тук! И все срещу ЕС.

8

Анонимен

преди 8 години

Сега им трябва една национализация-да започнат от вилата на Офшора...Така ще започват изплащането на милиардите евраци без покритие....

7

Анонимен

преди 8 години

Изгорил мостовете - дръжки!И каква Европа, нея почти я няма. Като подпишат и ттансатлантическото споразумение, хептен ще се затрие!Докато европа правеше икономическа интеграция, вървеше напред и нагоре. Когато започна все по-голяма политическа интеграция, тогава я окъса и я овладяха вашингтонците.Но иначе Германия прави втора тръба за газ с Русия!

6

УГЗ

преди 8 години

питай гърците дали искат безплатен обяд и им гледай сеира..

5

Анонимен

преди 8 години

Дните до края на месеца са най-важни за гордия и свободолюбив гръцки народ който още не се е отървал напълно от лапите на евролихварите.

4

Анонимен

преди 8 години

С други думи Брюксел започва стягане на примката около врата на Ципрас,вота на гърците няма да ги трогне никак.

3

Петърчо

преди 8 години

Време е ЕУ да изгони Гърция! Не стига че това няма да е първия път Гърция да тъне в дългове ами и ще определят тези дето им ходят по акъла като терористи. Е да си нямаме такива приказки! Не че условията на кредиторите се лесни за изпълнение но кой е виновен че политиците в Гърция крали та се забравили а през цялото време народа си мислел че живее в приказка с пенсиониране на 54 години с 13 и 14 заплата и сума ти други бонуси с бюджет за отбрана един от най-големите в света. Вън от ЕУ за Гърция!

2

www

преди 8 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ДА ВЗЕМАШ 750 ЕВРО ПЕНСИЯ ..ГОВОРЯ ЗА ГЪРЦИЯ....

1

445

преди 8 години

Брлюкселските зелки атакуват Ципрас и правитлството му, защото не слушка...не е наведено..А кой все заемите, Ципрас ли, а по важното е КОЙ, КОЙ ги даде тези пари, като знае ще гърците няма от къде да ги върнат ??? На втория въпрос, никой не смее да отговаря, дори брюкселските зелки, но те зная защо, но не го казват.....