14

niki

преди 9 години

#кримнаш - hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah

13

до 16

преди 9 години

Загубите на западните фирми за нищожни до несъщестуващи, защото ЕС не търгуъва усилено с Русия. Това не знам защо хора като теб не могат да проумеят. Вътрешният пазар на ЕС, САЩ и най-вече Китай в момента са пазара на ЕС и това са платежоспособни пазари. Русия е изолирана от години. Търговията никога не е била добре интегрирана заради локалните корумпирани олигарси в Русия. Факт, който е до болка познат и в България. Колкото и глупости да се бръщолевят в този форм, факт е че Русия е на дъното!

12

хе,

преди 9 години

Всичко, което слушаме са празни приказки. Изглежда обраха руснаците, взеха им парите. По аналогична схема, каквато у нас се реализира 1995-1997 г. ще мине време, нещата ще се успокоят. До следващите подобни събития някъде другаде.

11

do 10

преди 9 години

Като е руски Крим, защо го подариха. Отговори ми на простия въпрос? Или ще си менкаме някакви територии там, понеже били изконно руски. Простотии пълни! Тук не става дума изобщо за Крим. Западът го прие и си затвори очите. Но няма да си затвори очите за Донецк и за другите части на Украйна, защото Русия стига по този начин до границите на ЕС и то с танкове. А това е недопустимо! Като е толкова велика и независима Русия какво реве? Да се оправя! Да се оправя! Ама не може! Азиатски диваци!

10

Анонимен

преди 9 години

Снимката не е актуална и е подвеждаща. В момента - 50 рубли за $1.

9

Анонимен

преди 9 години

Западът е разбрал политиката на Путин още преди години. За това и спря да се занимава с него и се опитва по всякакъв начин да скъса всякакви връзки с Русия. А Путин да прави каквото иска. Само че се оказва, че без западните пари Русия няма никакъв приход. За това е седнал да реве по всички медии и се обеснява. Условията са ясни и то от половин година. Спира с военните действия в Украйна и санкциите падат. Преди някоко месеца се ежеше, че санкциите са безсмислени, сега рева да ги свалят. ***!

8

Анонимен

преди 9 години

6, мразя руснаците и в черввата. Несправедливостите, обаче, раждат войни в бъдеще. Крим е руски. Това е факт. Не може да се иска да се върне СОБСТВЕНА територия! Това е война. Абсурдно е. Франсетата така поискаха Саар и Рейн. Всички знаем какво стана после. А те, шушумигите, се писаха сред победителите.... какви победители, като се насрахте в гащите за 6 седмици. Като не оставихте Хитле да се оправи завинаги с мечката яжте сега попарата си. Благодарете на Чърчил. Германия напада УК по принуда.

7

Анонимен

преди 9 години

Неонациста *** си намери майстора.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--до 6 явно ти си по простите неща--то се вижда.

5

?!!

преди 9 години

Че кога западът и изобщо участниците в настоящата студена война са слушали нечий друг глас, освен своя и този, на прекия си началник?

4

Анонимен

преди 9 години

Руските военни да напуснат Украйна, Русия да спре военната.помощ за сепаратистите, да върнат Крим и санкциите веднага ще паднат - толкова е просто!

3

Анонимен

преди 9 години

Liliputin е проклятието на Русия!

2

Анонимен

преди 9 години

Китайците ще са големите печеливши от това "мерене" ми се струва. А Германия трябва да поеме повече отговорност и да започне да си управлява ЕС, като Четвърти райх ;)

1

Анонимен

преди 9 години

Напротив-всички европейски политици почнаха друго да говорят.....статията идва с закъснение