5

GFR

преди 9 години

УКРИИНА ЛИ ?ДАЕШ ФАШЕИНТОН КЕНИЯ БОИ ?

4

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от храбрите опълченци. Благодарение на вас станах техен горещ привърженик. Желая им победа срещу фашистката хунта в Куев.

3

Анонимен

преди 9 години

"Новите лидери на Крим, които подкрепят Москва, казват, че завземанията, наричани от тях национализации, са наложителни като поправителна мярка след годините на мащабно разграбване, извършвано от украински политици и олигарси."Това мащабно разграбване поразително ми напомня на демократичния преход и приватизацията в България. Поне Крим отвръща на удара, ние тук можем само да си мечтаем да национализираме раздаденото за жълти стотинки държавно имущество.

2

конституцията

преди 9 години

Крим, Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато Обамата започне да се съобразява с конституцията на Германия и престане да подслушва Ангела Меркел!

1

Спокойно

преди 9 години

Станишев и Орешарски си избиват парите щот се прецакаха да купят тръби за ПОТОПА ,а руската мафия ще ги отстреля ако не ги върнат ,както опукаха оня газовик с червените куфарчета.