16

бг

преди 9 години

Аз мисля че е по-добре Голямата Война да почне по-скоро.

15

Анонимен

преди 9 години

Това с пожизнения държавен глава в Русия явно е много лошо, нищо, че в някои демократични "държави" в Европа, като Великобритания, Норвегия, Швеция, Дания, Белгия, Испания и Холандия, държавния глава стиска властта до последно и след това я предава на децата си. ;)

14

Анонимен

преди 9 години

Дано да е! Ще гласувам за него!

13

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

*** скоро ще се прости с този свят като увисне на някой стълб на червения площад обесен от умиращия от глад руски електорат, а русия ще бъде опустошена от съюзниците и китайците и ще бъде разкъсана на поне 10 парчета!!! Очаквайте цветна революция в русия скоро!!!Да живеят ЕС и САЩ, долу евразийския съюз и русия!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Ако имах такъв президент, нямаше да го пусна да си тръгне. Русия по времето на Елцин и Русия по времето на Путин, кое мислите че биха избрали руснаците?

11

Анонимен

преди 9 години

На неговите години Йосиф Висарионович не беше генералисимус. На неговите години Йосиф Висарионович е бил в разгара на Великата Отечествена война.

10

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

СТИГА С ВАШИТЕ ПРОСТОТИИ. ВСЕ ПУТИН ВИ Е КРИВ. ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА У НАС. НАШИЯ ПУТИН НЕ ИСКА ЛИ ВСЕ ТОЙ ДА Е НА ВЛАСТ. СТАНАХТЕ РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. ИЗЛИШНО Е ДА КОМЕНТИРАМ, ЩЕ ГО УСЕТИТЕ СЛЕД ТРИ МЕЕСЕЦА!!!!!! ТОГАВА ЩЕ СИ ПРИПОМНИТЕ ЗА ПУТИН И ЩЕ ПОМЕЧТАЕТЕ ЗА НЕГО. ИЛИ ИСКАТЕ МАЙМУНКАТА ОТ САЩ ДА ДОЙДЕ И ДА ВИ УПРАВЛЯВА? ТЯ СИГУРНО Е ПО ДОБРА ОТ ПУТИН. МНОГО СТЕ ЗАДРЪСТЕНИ И ЗАБЛУДЕНИ БЪЛГАРИ. САМО ДРАСКАТЕ.

9

Сашо

преди 9 години

Нямал намерение обаче да е пожизнен държавен глава. Вервами ти, бащице, дето се вика да хилядиш, ***.....та ти.

8

Анонимен

преди 9 години

Не само че може да изкара четвърти мандат, ами след това ще може да изкара още 3 като премиер в кабинета на Медведев мухахахТака че още дълги години ще стряска съня на "световния жандарм".

7

Анонимен

преди 9 години

гола вода е - на неговите години Йосиф Висарионович вече беше генералисимус!

6

непукист

преди 9 години

Имало "добър сигнал", пак може да се кандидатира и т.н. и автора един и същ .Ало журналята не ви ли омръзна да пущате балони и да лижете ***.

5

sofeto

преди 9 години

Москва, Чевеният площад, мавзолея, следващият наемател!

4

Леле че народ

преди 9 години

Да си знаете по-подразбиране Като четете това,смятайте,че е точно обратното А по-скоро Путин е акцентирал,че най-вероятно няма да се кандидатира за изборите 2018 ,а не че пак щял да се кандидатира Отново манипулативна препечатка В блитц са го написали по-достоверно

3

Анонимен

преди 9 години

Путин е пич и за това рейтинга му е висок!

2

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩо да не изкара като го напомпат с ботокс може и мумията в мавзолея да надмине!

1

Анонимен

преди 9 години

Ей тоя ще изкара като Бай Тошо.