14

Анонимен

преди 12 години

И какво сега - оказва се, че тогавашният премиер Станишев пълнил касичката на ГЕРБ. Изобщо държавата ни умира бавно, но за сметка на това нелепо.

13

Анонимен

преди 12 години

Че те на какво се надяват НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!Знаят го много добре!!!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 12 години

МУУУУХАХАХАХАААГЕРБАВИТЕ СИ СРАХА В ГАЩИТЕ

11

:)

преди 12 години

Май накрая ще се окаже, че всички са яли о тората, обаче за едните е нормално, но другите не са постъпили правилно. Всички трябва да са равни, всички замесени да бъдат разпитани и за всеки заслуженето!!!

10

Хохегер

преди 12 години

до ЧикатилоВ цикъл ли си или пак те е яд, че си мижатурка?

9

Анонимен

преди 12 години

10,ела да те подмия,не бягай от авантата.

8

Анонимен

преди 12 години

Станишев отвръща на удара, ама не по който трябва... Гоце е смърдела в схемата, а Станишев - простия на пангара, но се дига такава пушилка, че никой не може да види истината! Замислете се кой би спечелил най-много от омаскаряването на съсела? Гоце, който се пъне да си върне БСП или Бойко, който вече не се занимава с простия съсел, а се е нацелил в Гоце.

7

KOM6IATA

преди 12 години

MANGOTO KARA BMW-X6 A ObIKNOVENIAT bULGARIN JIVEE NAI MIZERNIAT JIVOT ( ZA6TOTO E 4ESTEN 4OVEK ) UVAJAEMI KOM6II , VIE STE NAI INTERESNATA NATSIA NA PLANETATA :)) bRAVO NA VAS :))

6

Анонимен

преди 12 години

Господа,акото се размириса много!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Веселба голяма - на Цецо физкултурника отроче. :)))))))))) Как е бантутски герберастчета ? :))))

4

възмутен

преди 12 години

Недоволните от управлението, изобщо от ставащото в държавата и явната подигравка с всички нас на 17.03.2012 г. да излизат по площадите на големите областни градове.

3

Оцъклих се!

преди 12 години

ЗАглавие на статия от дир и дарик:Заплатите в България растат твърде бързо"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е опит на герберите да правят откачен лобизъм и пропаганда, а всъщност мачкат и унижават всички нас!

2

възмутен

преди 12 години

А ето и нейното обяснение:"Това не отговаря на истината и вие можете да видите оборотите на моята фирма Виена мениджмънт консултинг за този период в Търговския регистър. През 2005 г. мои познати от Австрия, тъй като аз съм учила там, се обърнаха към мен да им създам офис в България. Тоест аз трябваше да намеря място, където да се разположи офиса и да намеря квалифицирани служители, обясни Росица Велкова.и оше:На въпрос на БЛИЦ в какви отношения е с Цветан Цветанов, Росица Велкова отговори: Кой Цветан Цветанов?. Младата дама обясни, че познава вътрешния министър и зам.-председател на ГЕРБ единствено от малкия екран. Никога не съм работила за него. Подобни твърдения са спекулация, каза още Росица Велкова.Мен нещо ми намирисва на фирма, през която се перат пари, че даже и не се заприходяват. Да не излезе така, че г-жа Станишева си е платила милион и седемстотин хиляди лева данъци, а нашата честна калудка даже не ги е и отчела.На кого да вярваме - на австриеца или на ГЕРБ?

1

Анонимен

преди 12 години

Включете се във Фейсбук групата" Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ! "