18

Салахадин

преди 12 години

В 7 и половина тръгнах от община "Плевен" в 8 бях на работа.Не бях спал 36 часа,че и повече!!!Бях пред уволнение.Защото българския бизнесмен9робовладелец със средно) не го интересува!!Ние от провинцията плебеи ли сме?В София патриции ли са?

17

бг

преди 12 години

в нашата секция 112 Варна средната възраст на комисията бе6е над 65 години ако ви кажа колко хора останаха или си тръгнаха защото се изнервиха с тях и прословутите застъпници който бяха като на пазар всичко изглеждаше като един кокошарник

16

Анонимен

преди 12 години

Искам си бюлетината обратно!

15

Хехе

преди 12 години

Тринадесет мнения и в нито едно няма коментар от къде ще се вземат парите за тези допълнителни по 60 лева... Не казвам ,че хората чакали толкова часове не го заслужават, но искам да знам когато бъркат в джоба ми. Такива допълнителни отпускания трябва да бъдат точно упоменати от къде са парите! Ето има питания за хората от другите градове. Ако са общински е ясно защо само София ,но ако са от бюджета не е редно.

14

До 1234

преди 12 години

"Хората" там (депутатите)са били да подменят вота, а не да помагат.!!!!!!!!!!!И защо ще им се плаща допълнително на тези от комисиите, като не си свършиха работата????????????БАБИЧКИ И СТАРЦИ НЕМОЖЕЩИ И НЕВИЖДАЩИ ОТИШЛИ САМО ЗА ПАРИ ТАМ!

13

assyta

преди 12 години

Всички помним, как "Бай *** прави избори", но не се питаме, защо се получи така. Отговорът е: "Пази Боже, сляпо да прогледа!"-така и така сме се зачели в Алеко ...

12

Ако беше жив Алеко

преди 12 години

Бай *** прави избори.Такива избори никога не са се провеждали в България. Пълен хаос. Покупко-продажба не само на гласове, а на цели медии, PR-агенции, социологически агенции ...Депутати от ГЕРБ се разхождаха из изборните комисии като политкомисари от времето на СталинЗа капак голям брой хора не успяха изобщо да упражнят правото си на глас. Хаос в изборната нощ. Чували с бюлетини се търкаляха неохранявани от никого по тротоарите.Ако това са "честни и демократични избори" здраве му кажи !

11

1234

преди 12 години

С тия двама депутати направиха голям проблем. Хората са били там да помагат. Да преглеждат бюлетините дали са попълнени правилно, да поправят, ако има грешки, да пишат протоколи. Такива работи.

10

Анонимен

преди 12 години

абе зщо вчера в залата скандираха "мафия"?

9

и не само

преди 12 години

60 лева бонус, потупване от 6истака и 6ест снимки с кауня

8

тинев

преди 12 години

Аз като не съм от София, да се гръмна ли? Нали тези пари са от МОИТЕ данъци. В София да не са богопомазани??Или другите Да им ........................// Асан е казал: Кът е за работа - ГОСПОДИНЕ, кът е за банкет - твойта ....... ***.///

7

otneseni

преди 12 години

Изводът е, че като ясно им кажеш, че ГЕРБ са МАФИЯ получаваш по 60 лв. надник-като си мълчиш, няма да получиш нищо

6

...

преди 12 години

а защо областни? този път се предаваха и в общинските....... навсякъде беше ад!!!

5

....

преди 12 години

А защо само в София? Ние не сме ли стояли? В 6.30 сутринта съм се прибрала ........ в 5.20 ми е подписан протокола.... пак софиянци са най-ощетените......България да не е само София... писна ми!!!!!!!

4

roland

преди 12 години

ваща мам... а хората от всички останали областни градове?

3

Соти

преди 12 години

Това не е лошо предложение на ЦИК, само не се казва от кого ще се вземат парите. Тези, които не са предвидили и осъществили добра организация, да бъдат наказани поне със същата сума. Иначе, ако пак е от джоба на народа, това ми прилича на поговорката "С чужда пита помен прави". И пак ще се повтори на следващите избори "две в едно".

2

Анонимен

преди 12 години

Кой им разреши да си ги носят у тях ?! Кви са тез пародии на избори че и пари отгоре ще им дават !

1

о_O

преди 12 години

Тез каде бягат с нащи Бюлетини ?!