6

mamligata

преди 14 години

tva si e 4ista jylta mamaliga ot karpatite..i e mn.otrovna vnimavaite po u4en narod ot rumyncite nqma da znaete sled makedoncite razbira se

5

aww

преди 14 години

В Стара Загора жълт дъжд вали от 10 години. Първо беше от цъфтежа на борчетата.То и те сигурно са ГМО щом цъфтят целогодишно! Сега Сахара...Утре трето...А ние сме балъци!!!

4

Стамен

преди 14 години

Сега съобщиха независими експерти че е бил адски отровен....газовете от автомобилите и тютюневия дим са безобидни спрямо вдишванията които се поемат от този сняг и адски отровните метали в него...Министри,депутати и висшестоящите са били информирани и са взели адекватни мерки за защита на здравето си. Но за да не се всява паника сред населението са взели решение на секретно заседание на Мин. съвет и министерството на здравеопазвенето да се скрие всичко....типично както след Чернобилската авария

3

Прави са румънците

преди 14 години

Преди да завали този сняг валя кален дъжд със същия цвят,като глина и трудно се отмиваше.

2

tomas

преди 14 години

Na koi da vqrvame?Az bqh v Pamporovo i moga da kaja,che snega beshe kato rajda i kafqv a ne jalt.Trovqt ni s lajite si a nie tarpim za vsichko.Do koga????????????????

1

коч

преди 14 години

А нас овцете пак си ни излъгаха, като през 86г. за Чернобил. Само че и ония го казват, след като се стопи снега и нищо не може да се докаже вече.п.п. Първанов+Дянков=ПЪРДЯНКОВ :)