16

д-р Стойчо Кацаров

преди 15 години

Да живее др. Иван Костов и неговите братовчеди. Като вземем властта ще ме направи министър на здравеопазването.Ако иска и ще му духам здраво.

15

до 13

преди 15 години

Съгласен съм с теб...Ако човек не е гледал или слушал сутрешното интервю с Костов...със сигорност ще си изкара грешно мнение...това което го цитират като зъглавие беше просто вметка и изобщо не беше темата на разговора...На мен много ми хареса интервюто му... това е човек дето знае какво говори.

14

преди 15 години

ТИ си малко профанизиран. Май забрави Костов колко окраде...и как в последните години започна да прилага абсолютно тоталитарни методи на управление.

13

Родолюбец

преди 15 години

Като гледам каква каша се е заформила....незнам как ще се измъкнем.Костов е един от много малкото политици в България които са интилигентни и искат да направят нещо за тази държава.Костов е един от най-добрите преподаватели в университета и продължава да бъде един от най-уважаваните специалисти в своята област. Той е финансист и според мен само той може наистина да се справи със сегашното състояние.Спомнете си как той ни изкара от калта след Виденовото време...За съжаление, няма кой да ме чуе...и като гледам резултатите от проучванията Костов ще остане извън парламента на следващите избори... :(Мислете като гласувате ...не бъдете ***...

12

преди 15 години

Колко от коментиращите гледаха предаването тази сутрин? Защо медията поставя такова тъпо заглавие и вади майтапа от целия разговор като акцент? вие журналисти ли сте, или шайка бездарници, целящи мизерна сензациика?

11

преди 15 години

НЕ Е НУЖНО ДА КАЗВА КАКВО СТАВА, НИЕ ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА.ХВАЛБИ И ОБВИНЕНИЯ- ТЕ НЕ ПОМАГАТ НА НАРОДА.ИЗЛЯЗТЕ С КОНКРЕТНИ НЕЩА , АКО МИСЛИТЕ ,ЧЕ СТЕ ПО-ДОБРИ ПОЛИТИЦИ, С ПО-ГОЛЯМ ОПИТ. НА НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МУ ДРЕМЕ КОЙ Е ЧЕРВЕН ,КОЙ Е СИН, КОЙ Е "ГЕРБОВ"-СЕДНЕТЕ ТАМ НА ЕДНА ОБЩА МАСА, СТИГА СТЕ СЕ ПЛЮЛИ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ТАЗИ ЗЕМЯ , НА КОЯТО СТЕ РОДЕНИ, ЗА НАРОДА СИ, КОЙТО Е ЧАСТ ОТ САМИТЕ ВАС. ДРАПАЙТЕ ЗА СТАНДАРТА НА НАРОДА СИ, НЕ САМО ЗА СВОЯ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ И МАЙКИТЕ ВИ , И ДЕЦАТА ВИ ,БРАТЯ И СЕСТРИ ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ВАС И СЕГА И В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТОВА, КАКВО Е ДА ОТИДЕШ В ЧУЖБИНА И ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ СИ БЪЛГАРИН...

10

kradec

преди 15 години

въпросът е дали тези дето се правят на демократи са крали ? Ако са откраднали и един лев от бг данъкоплатеца, то на какво основание критикуват другите ? ' крадецът вика: Дръжте крадеца !'

9

X

преди 15 години

Етническата толерантност е до там изродена, че по етнически принцип вече 20 години ни управляват маймуни. Дори когато бяха българи, трябваше да се казват Жан вместо Иван, за да се скрие българският произход. После ни управлаваха хора със "средиземномворски тен" като Костов и Стоянов, после пък си доведохме царя, който е уж цар, уж българин, уж германец, ама с еврейска баба, живеещ в Испания, ама офицер от американската армия, но длъжник на руската мафия. После ни разката чуждоземната тройна коалиция между германо-евреин, руско-евреин и мангало-турчин или татарин, не знам. Едно знам, дори етническият принцип да е превърнат в партийна пренадлежност или мафиотско-кланова зависимост, след 20 години агония вече е време България да се управлява от БЪЛГАРИ. Един мандат българско управление ще е достатъчен после 20-30 години да сме толерантни и да назначаваме тъмни полит-икономисти по марксизъм - ленинизъм, бракоразводни адвокати и лесовъдки, израсли в гората да управляват държавата и фондовете и това да не вреди сериозно на икономиката на страна. След 20 години, обаче пак ще се наложи да дойдат българи на власт, за да продължи да я има България.Лошото е, че българите в България са насметени в ъгъла от наглата простотия развяла етнически или расов байряк, лошото е, че вероятно скоро няма да дойде добрият ден за България, когато тя пак ще е на интелигентните хора, на нормалните българи, които нямат особен белег, с който винаги да цакат моралните и политически норми.

8

КНК

преди 15 години

3 .За какво развите говориш?Лишават ни директно с 220 милиона евро,ти за развитие ми пишеш.Това развитие трябваше да го направят коменистите от БСП/БКП,ДПС иНДСВ."Недоразвития " Костов получи , без България да е член на ЕС,над 1,2 милиарда евро за стабилизация и предрисъединяване и не попита поне 1 път,ПОВТАРЯМ 1 ПЪТ,за правилното използване на тези пари защото беше получила достатъчно доказателства за коректното изпълнение на договореностите.Сега спират над 1 милиард евро пряка БЕЗВЪЗМЕЗДНА субсидия и то след като от 5 /ПЕТ/ години предупреждават правителствата за допусканите корупционни практики,ти ми пишеш за развитие.Резултатите от управлението на коалицията са ОЧЕВАДНИ и показват,че те не са претърпяли НИКАКВО РАЗВИТИЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ,останали са си същите крадци,но с нови имена.Това е основната тема на обществото,а не някакви странични теми за да се отклонява вниманието.Ако си решил да се самоубиваш, решението е твое,но не манипулирай и не завличай към дъното и сънародниците си.

7

тит пуло

преди 15 години

напълно подкрепям мнението на ном.2 щото в момента крадците крадът и с .ъза си а викат костов е виновен......само 10 процента усвояване на еврофондове имаме понеже управляващите тези които не са ги спряли не ги взимат ако не може да се открадне нещо.в румъния усвояването е 60проц.

6

Strong

преди 15 години

"Командира" !!! Разбирам фамилярните опити на огромна част от българските журналисти да се харесат, но такива названия не са съвместими със сериозна медия, а по-скоро с ниските слоеве на развлекателния бранж

5

kujo

преди 15 години

Още в началото на скандала 'Куйович' А.А. и И.К. вместо да говорят за хероин, отместиха темата към амфетамина... Логичният въпрос е : Защо А.А. и И.К. вместо за хероин, все говореха за амфетамин ? Куйович беше обвинен за трафик на хероин, а не на амфетамин... У нас нищо не става случайно...

4

chiva

преди 15 години

А за катастрофата на гиганта Еърбъс 320 защо не се пише? За да не си отменим резервациите по Коледа и Нова година. Много смешно.

3

Васил Стефанов

преди 15 години

Тези думи на Костов са едни от малкото след 1992 г., които подкрепям. Дано стане чудо и със самия Костов и да се развие - той твърди, че принципните позиции по важните въпроси и ценностите на десните политици остават непроменяни и не се влияят от конюктурата. Но това ще означава, че не признават собственото си развитие. А също така е и показател за догматичност и индикация за липса на вясакво въображение.

2

Просветен

преди 15 години

Ае Костов и хората около него са пичове. Поне казват к'во става в тая държава. Пък и това дето той го открадна спрямо сегашните размери на кражбите е направо нищо. Само пребройте лъскавите джипове по улиците на големите градове и ще разберете колко е откраднато от всички нас! А си спомням, че по времето на Костов същите тези си караха старите джипове дето ги бяха купили по времето на предишното управление на БСП. Ама това е ... няма нормални хора в тази държава и затова ще гнием!

1

denzi

преди 15 години

един от добрите политици ...