15

Анонимен

преди 2 месеца

Май пак ще има след БорисоФ 3,БорисоФ-4-5-6 и 7.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Не българското правителство спасява евреите. Вижте само приетият от тях Закон за защита на нацията. Народният съд е бил заслужен, както и сегашното правителство го заслужава с помощта си за укрорейха.

13

Василев

преди 2 месеца

Точно тези евреи , техните хора в корпорациите и банките в Световното Правителство те направиха човек, политик и бизнесмен милионер!Ако беше при комунизма си оставаш пожарникар до живот, защото какъвто и мракобесен да беше комунистическия режим, горе на високо ниво никога не се допускаха случайни и бездарни хора, и продажни!!!Агент Касей Хейнз!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 2 месеца

България спаси евреите си, за да не бъдат депортирани и откарани в ръцете на лудия Хитлер! Поклон пред загиналите евреи!

11

браво Толупе

преди 2 месеца

Дон Мафиото пак иска да възседне белия кон.

10

Петърчо

преди 2 месеца

Я па тоя !?....Да оди да види на летищата, Варна, Бургас и София как се отнасят с българите отлитащите и пристигащи евреи и техните отговорници - придружители !? ---на мен свят ми се зави и не вярвах на очите си че това е възможно....

9

Анонимен

преди 2 месеца

За спазването на българските евреи голяма заслуга има и Българската православна църква в лицето на тогавашния митрополит Неофит.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Глей само да не са пръснеш от гордост и да ароматизираш орталъка.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Евреин да ти го набута :)))

6

Абе ,Винету

преди 2 месеца

Не с такива гръмки изявления.Сега международната обстановка е много сложна за такива изказвания.Хилядите ислямски терористични клетки не спят.Малките е по добре да кротуват.Толупа гледа винаги да е номер 1.

5

УНИЖАВАМ русофили

преди 2 месеца

бедняшката русофилска и3мет, колко Оскара тази вечер ще спечели Опенхаймер?! бедняшката русофилска и3мет, ще стоите ли будни до 3ч. сутринта за да гледате най-бляскавата церемония в света и да се осведомите за най-новите трендове в хай клас модата?! : )))))

4

Анонимен

преди 2 месеца

Баце, с приятелчето ти Магнитски щеше да засилиш всичките евреи в Аушвиц без да ти мигне окото. Продажна мутричка си ти. Издънка на прехода. Историческо недоразумение чиито срок на годност отдавна е изтекъл.

3

Анонимен

преди 2 месеца

На моят дядо родителите било бежанци от Тракия. Майка му Ашира е била еврейка. Дошли в София през 30-те години, за да търсят препитание с 4 деца.

2

Вижте го

преди 2 месеца

Борисов е Българиубиец и Психично болен човечец! На този индивид Евреите са му мили, Българите не!

1

Жалък е

преди 2 месеца

Убиецът на държава и народ, жали за евреите.