14

Ноби

преди 6 месеца

остави балканите, ти къде ще се криеш, че края ти се вижда

13

Петък 13

преди 6 месеца

За,, русофилите"......

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Пловдивчанин, много добра идея би било, ако руските агенти провокират Сърбия да нападне когото и да било (единствено Босна не е НАТО-вска държава), всички други да й се нахвърлят от всички страни, включително и ние! Ето как Западните покрайнини отново могат да станат български, и да се спре с мощната сръбска пропаганда в Македония

11

Z

преди 6 месеца

Престъпника Зеля удари Северен поток през главата на господарите му, като нищо ще направи беля и тук! Дано го приключи по-бързо Русия!!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ние сме най-апетитни за руски провокации!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

8

Където и да има

преди 6 месеца

взрив, няма кой да спре Русия. Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. 40 държави хвърлят ракета след ракета, тянк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ла-па. Още малко и тази ла-па ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Да напомня ли кой създаде кризата на балканите? За какво я създаде, за да се възползва от нея Русия ли? Няма да питам кой създаде кризата и в Украйна.

6

Куклата предупреди

преди 6 месеца

Значи със сигурност кукловодите му са намесени и са намислили нещо.

5

Анонимен

преди 6 месеца

тоз пък кой беше че не мога са сетя

4

Анонимен

преди 6 месеца

Русия ли ви организира Майдана или едни други приятели бяха май?

3

александр морозов

преди 6 месеца

Ние знаем. Сърбия и Косово и/или Сърбия и Босна и Херцеговина.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Жужето еленски па не си е пил апчетата

1

Пловдивчанин

преди 6 месеца

Интересно коли ли държави има предвид? Едната със сигурност е Сърбия - руските под.логи на балканите. Другите може да са Косово, може да сме ние, може да са Хърватите, може да е и Босна. Зависи срещу кого насъскат сърбите и къде искат да разбутат.