16

Анонимен

преди 1 година

СЕМЕРДЖИЕВ Е БИЛ НАРКОМУЛЕ НА БАЦЕ, ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ Е РАЗСЛЕДВАН И ОСЪДЕН НЕ МОЖЕ ДА ИМА.

15

Анонимен

преди 1 година

В България винаги има ако за всичко.Акомимаше свестни пошитици сега щяхме да сме 8,6 милиона,а не 6,5 милиона.

14

Анонимен

преди 1 година

Защо не знаем все още имената на двете млади жени? Защо никой не говори за тях? Защото не са Милен Цветков, ли? Техният живот не е ли ценен?

13

строя Дунав Мост 2

преди 1 година

Единствената функция на полицията и съдебната система е да държи народа в страх и подчинение, като постоянно го дебне и стриже за всякакви глупости, докато истинските (място за епитети) си вилнеят по улиците с протекции! Днес в деня на двойното убийство което разтресе държавата не се посвениха да пуснат предния убиец на възрастна жена при подобни обстоятелства!

12

Анонимен

преди 1 година

Какво е виновно момчето? Ако нямаше светофари, всичко това можеше да се избегне. Защо му слагате светофари, само да се бави и да губи ненужно време в тряфика, вместо да си шмърка най-кротко вкъщи...

11

Анонимен

преди 1 година

Българските съдилища, начело със Софийският апелативен съд, са най-корумпираните в ЕС. Никога вече ПП, имаха повече от година да направят промени, не ги направиха.

10

Съдебен лекар

преди 1 година

Сега прегледах момчето. Получил е епилептичен пристъп, в следствие на силния звук от мотора и рязкото присветкане на светофарите, което той определя, като истинска дискотека. Объркал е спирачката с газта.

9

Анонимен

преди 1 година

Рашков да сдаде поста министър в оставка, незабавно! Ченгето Рашков от престъпната ДС, е на поста министър на МВР повече от година, да понесе отговорност за тази кървава баня по пътищата. Два млади живота си отидоха, заради корупцията в МВР и правораздаването.

8

Анонимен

преди 1 година

"Шофьорът убиец е с 49 нарушения на пътя" Такива като тоя има стотици, ако не и хиляди, а неграмотните с книжки са десетки хиляди сигурно.

7

Джоруел

преди 1 година

С Кировия Майдан им дойде силата на такива, Веднъж като ги запалиха и пратиха да вилнеят по улиците на протест, сега нямат спиране! Тези са симптом! Истинската Ковид зараза са ПП, БСП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и други по-малки!

6

Гешев

преди 1 година

Е да бе адвокате, ама ние говорихме с момчето, то обеща че повече няма да прави така и каза да питаме брат му. Питахме и брат му, той се прекръсти, че момчето е много отговорно и ги пуснахме. А то какво стана... лей, лей, леле, лей ... обзалагам се, че е получил епилептичен пристъп от мигането на светофарите в комбинация с шегаджийската полицейска лампа, която е взел, за да се помайтапи със свой приятел. Ще видите.

5

Stoyanov

преди 1 година

AKO , с "ако" не става. С тоя на подсъдимата скамейка трябва да има и полицаи.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво на органите на реда,браво на полицията,добре се справят с тормоза над обикновените хора,като ги мачкат и глобяват за неправилно паркиране в градове в които не остана място за паркиране...Онзи убиец ,дето уби сума народ в Нови Искър също бая време го издирваха,а накрая кво стана?БаxTu държавата?

3

Анонимен

преди 1 година

Видимо в момента мутрите владеят властта

2

Анонимен

преди 1 година

Ако беше задържан такива лешояди като теб веднага щяха да наскачат да го защитават колко е невинен и как това било полицейски произвол.

1

Анонимен

преди 1 година

Човрко на дамаджан ефенди изгоре