16

български избирател

преди 2 години

Както винаги Първанов е толерантен и точен в оценките си.

15

Анонимен

преди 2 години

*** спиш ли?Да бе,мълчи сега!!Едно Ферари в цвят червен..

14

средният Гоце

преди 2 години

Прилича, защото явно му писна от глупостите на Борисоff!

13

Totenkopf

преди 2 години

Дори този *** са активирали положението е отчайващо

12

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви , помогнете ми да живея и да имам реално и хубаво бъдеще ! Може ли ?

11

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Гоце пазби БСП,а сега се прави на...морален съдник.Добре че г-л Радев стана президент и ви изкара кирливите ризи на всички...политикани.Иначе ако бе друг,Кюлчето щеше още да...вилней и да си пълни...джобовете на олигарсите разбира се..

10

Анонимен

преди 2 години

Този и Станишев окрадоха, разграбиха и разпродадоха БСП! Превърнаха я в слугиня на западната мафиотска върхушка! За капак - Сергейчо изчезна в ЕС, а Първанов си сътвори изкуствена партийка!

9

Анонимен

преди 2 години

Мач без конкуренция . Все едно играят Барселона и лески ;) Няма да има интрига. Само Костадин Костадинов е силен играч срещу Радев ама партиите са за Радев . Тиквата пак се скри под полата на пастирката и го праща по студията да плюе по Радев щото той и без тва няма рейтинг и няма ко да губи като плюе срещу вятъра ;)

8

Анонимен

преди 2 години

Ако Първанов е БИВШ начен сътрудник и в комитет, който се командваше от СССР, то Радев е СЪВСЕМ НАСТОЯЩ руски агент на Путин. Направен президент с благословията на Путин. И целия хаос в държавата е негово дело с цел да се хареса на ментора си.

7

Нане

преди 2 години

Тези избори, ще са хетеросексуални, срещу жендъри и тем подобни... Изхода е неясен, щот много се развъдиха ненормалниците, през последните 30 години...

6

Анонимен

преди 2 години

"Тъжно е, че президента Радев е изоставил утвърндения президентски език". Радев никога не е имал президентски език. Винаги се е държал нагло и високомерно. А последната годинаи 4 месеца направо надмина себе си по безочие. Тая омраза, която той внесе в българското общество направо надминава всичко за последните 30 години. Първите години си траеше само ни плашеше на Нова година как щяло да има "гладни бунтове". Просто ни е подготвял за преврато, който се опита да направи. Жалък човек.

5

Анонимен

преди 2 години

Радев не определя нищо Първанка, определят ДС, те си управляват от началото на "прехода" :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Първанов е бивш научен сътрудник от бившия Институт по История на БКП, който се командваше от СССР и облагодетелстваше научните работници с апартаменти, коли, земи и дебели заплати, за да пишат хвалби за Ленин, Сталин и т. н.

3

отвратен

преди 2 години

Угоил си се като плодородна *** .Защо не кажеш от де е таз пара -7.5 милиона ,да купиш хоТела на сина си в Кюстендил!!

2

Койчо

преди 2 години

Агент гоце купил на сина си спа хотел с президентска заплата.Кого лъжеш бе гоце

1

Анонимен

преди 2 години

Всеки неуспял пишман политик ревнува Радев :)).