18

Анонимен

преди 2 години

Ей злобен беден ***... Вместо да се радва как каймакът на обществото отива да живее на село и съживява всичко там, *** злобее... Само ще ви кажа, че по 70000 евро къщи до София на ококло 20-40км няма никъде. Масово се купуват такива на доста по-високи цени.

17

Фен

преди 2 години

Това ще продължи още 20 години , когато градските програмисти пораснат и станат на към 60+. след което ще открият че на село липсва всички неща и линейката идва след 3 часа. Лекари няма и аптека , след което рязко ще разберат че селският *** за който са дали стотици хиляди евро струва едва 10 хиляди лева и ще го продадат или изоставят завинаги. Историята се повтаря.

16

Бай Тошко

преди 2 години

Абе къде са станали цените на селските къщи 70,000 евро бе? Говорете такива глупости, когато това е масовост и кохерентност в цялата държава. Я идете в Северна България. Където и да е. Да видите цени на къщите от 1,000 евро до 3,000 евро макс. С двор. И съседи 5 катуна ромове.

15

Бабински колибар

преди 2 години

Единствените ловешки села, в които няма свободни къщи са тетевенските помашки села. Там защото е планинско, няма и свободни площи и помaците слизат към равните села и купуват къщи. Но селата в областта масово са обезлюдени. Не е лошо като говорите са различавате между села на 15-20 км от София и села, около полуумрели областни градове като Ловеч. То там е по-тихо, отколкото в много села. По-голямо село е станало от селата.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз го направих миналата година около май месец и като човек, който няма баба или дядо на село беше доста ново преживяване и за малко да се върна обратно ама като си наредиш нещата е много по-спокойно особено ако работиш от вкъщи нали...

13

Занзибарец

преди 2 години

..забравихме по 40 000 всяка година напускат работните места (дали през граница или в отвъдното няма уточнение на статистиките май-май..). Освен това напредват бурно технологиите за 3Д строене на къщи. В нета има достатъчно клипове за строене на средна цена 10 000 USD за средна къща (разбирай около 100 кв.м.) при р-ди по текущи технологии по 100 000 USD. .. до шпакловка и замазка, без основата. Така че след 3-5 години когато къщите ще са по 15-20 000 лв. ..Ще става интеееереееснооо..

12

Анонимен

преди 2 години

Реших да се изнеса оттук в по-малък град, и тъкмо ми прокараха газово отопление в къщата, взеха, че вдигнаха цената на газта - и сега пак си се върнах в София при "евтиното" парно. Нищо де, нали мун...чо-аватарът обеща да "оправи" газта, сега ще чакам надпреварата между парното и газовото отопление, и което "победи", там ще отида.Като гледам "стабилността" в държавата на мун...човците, май ще се местя през ден.

11

Анонимен

преди 2 години

Драскаме статии на килограм по медиите. После що никой на нищо не вярва

10

Анонимен

преди 2 години

Имаме прекрасен апартамент в СОфия. Хубаво, но стана скучно по време на пандемията и избягахме на 30км от града в планински район. Разкош. До един съседите млади хора. Е, доста над 70к евро дадохме, но си струва. Не сме купили някоя саборетина, говорим за луксозен имот.

9

:)

преди 2 години

90% от БГ-тата в БГ са ултра селяци. Затова е по-добре да се завърнат в родното ТКЗС.

8

Асан

преди 2 години

Купувам цяло село 7000 евро за къща :)))

7

Глупости

преди 2 години

Понеже съм си потомствен селянин, така съм роден, така живея, малко да ви отрезвя. Живота на село няма нищо общо с романтичните представи. Няма здравни услуги, няма образователни такива. За сметка на това я има ток, я не. Водоснабдяването е нещо като лотария, а за канализацията си знаете. Всеки Божи ден се започва с чистене. Не на стаите, чистене от клечки и шума по двора. Не съществува и минута без да трябва да се пипа нещо по къщата. Тая романтика със зелените дворчета я забравете.

6

Анонимен

преди 2 години

Не лъжете хората !!! То в градовете няма медицинско обслужване и специалисти ,та да не говорим за селата и за инфраструктурата ,пътища,достъп до магистрали и т.н.За какво му е на човек къща на село без достъп до здравни услуги,или ако му се наложи спешно да пътува до града за да му се окаже помощ,докато е стигнал си е заминал.Баща ми живя в Карлово,това не е село и си замина заради 2 лекарски грешки ,които му увредиха здравето,накрая го закараха в Свети Георги в Пловдив и там до довършиха

5

Анонимен

преди 2 години

Ako мен питате са стотици хиляди! Защо пишете глупости? Няколко хиляди не са десетки хиляди.

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя изговори хиляда глупости

3

Анонимен

преди 2 години

Цените на хубави къщи в периферията на големите градове е много над тази на двустаен апартамент. Навсякъде другаде може да си вземеш къща за 20-30 000 лв.

2

Случаен

преди 2 години

Пълни глупости!

1

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! И кой тогава ще купува хилядите апартаменти, които се строят в градовете? Балонът с цените май скоро ще се спука...