13

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами време е Румба, само не знам как такива като теб ще се излекуват от комплексите си за политическа кариера, на гърба на България, на народът и, на просперитетът и, и на европейското и бъдеще ... !!!

12

Друг Помнещ

преди 2 години

На този нищо не му се разбира. Обърне се надясно и бълва змии и гущери срещу Борисов и партията му. Обръща се наляво и говори за обединение. Плашим се ако погледне направо какво ще избръщолеви. Не, знам. Вика бойко "Мутри вън!" с вдигнат юмрук. За толкова години съществуване не сме имали толкова недостоен човек на толкова висока държавна позиция. Позор другарю президент Радев! Позор!

11

Огнян

преди 2 години

Популист!

10

Анонимен

преди 2 години

Изпечен комунистически лъжец *** бабичката.

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя проклет наивник ни хвърли в такъв хаос, че ще загубим няколко години докато неща тръгнат нормлно

8

Гражданин

преди 2 години

Тази позитивна снимка говори много за нашия президент.

7

Анонимен

преди 2 години

На снимката - лицемерието на един безбожник !

6

Анонимен

преди 2 години

комунисти, време е да се обединим с ромите. те са бъдещето на страната, а следователно и на нас.

5

Диана

преди 2 години

Некадърникът винаги си е обречен на неуспех, да не говорим пък за не.ка.дър.ния политик - като публична личност, той е обречен на комплекси и неуспехи едновременно...Не може бялото да стане черно - който го може, го може! С копиране на другите, кражби на идеи, манипулиране и лъжи, не.щас.тнте БСПари само се оплитат повече и повече в комплекси и безизходност..Лошото е, че си въобразяват, че всички сме по-зле от тях, те са великите, ние сме стадото, значи и веднага търсят на кого да станат ***

4

Чичо

преди 2 години

Време е най-вече Фигуранта да си ходи. И някой къде-къде по-способен (като Борисов) да дойде на негово място!

3

Не забравяйте

преди 2 години

Румен Радев и политически проект. Той е военен, а те са свикнали да действат по план който им е спуснат. Бъдете на 100% сигурни че той е само говорител. Не знам още чии интереси обслужва и на кой кръг, но съм убеден че е той е инструмент само

2

Анонимен

преди 2 години

Пич, ти ме мотивира след 20 години мъки да се разкарам, няма спасения с такива като теб начело. Накрая има да се чудите защо няма пари за пенсии.

1

Анонимен

преди 2 години

Лудия клоун на партията пак се раздава. Важно е рейтинга да расте.