17

Анонимен

преди 2 години

До естония. Те са 90% чисти естонци и нямат паразитиращи. Освен това не се управляват от тиквоглави.2009 Естония има 6000 долара повече БВП на глава от населението.Днес години управление на ГЕРБ и разликата вече е 15000.Няма толкоз *** народ като нашияа, който зорлем да иска да се самозаличи.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Казва се функционална неграмотност. Сега точно такива навлезаха във всичките сфери на администрацията. В полицията пък е правило. Това, че пишат грешно е нищо, те не разбират какво четат!

15

Анонимен

преди 2 години

Имотите се покачват но за кой ли? Всичко е празно. Имам познат от Торонто (Канада), идва си всяко лято и копува по един апартамент. Вече има 9. Празни са.И така се създава илюзията за голямото търсене.

14

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света има тенденция хората да изоставят селските райони и да се заселват в мегаполиси. В Италия и Испания има изоставени не само села, но и малки градчета.

13

Алчен брокер

преди 2 години

Важно е, че имотите поскъпват.Ще продавам на който има.

12

Песимист+

преди 2 години

България е държава-мащеха след настъпването на промените - това е печалната истина! За това не е виновен само Герб, а всички пост-комунистчески правителства. Как пък никога не можахме да се научимн как да постъпваме правилно. Не си въобразявайте, че тази серия от избори ще промени нещо в положителна посока - напротив - задава се още по-голям хаос. При задаващото се безвластие, ЕС отново ще спре оляма част от фондовете за БГ, а това е основният източник за мизерния държавен бюджет.

11

Рамзи

преди 2 години

Да идват нигерийците.

10

Анонимен

преди 2 години

Толкова ми е трудно да чета статиите на днес.бг Как е възможно толкова много грешки, във всяка една статия. Понякога направо ме заболяват очите.

9

Badjoto

преди 2 години

Национална катастрофа, за която никой не говори! Нито една партия не казва дума по въпроса.

8

естония

преди 2 години

Естония е под 1,5 милиона и не им пука за вашите тревоги. Естония си живеят добре.

7

БОРУНА ЛОМ

преди 2 години

ИДЕТЕ В БЛЕДОЛИКИТЕ МАХАЛИ -------- ОРИНДЖ КАУНТИ И УЛ. МЕНКОВА ЗАБРАВЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ, ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ

6

Анонимен

преди 2 години

И кой е виновен!Топим се заради нашата глупост и дивотия!Защо младите хора не създават семейства и деца!А......!?Па после тия били виновни,ония пренаселили селата!Ми така ще е като раждат деца,те са бъдещето!!!

5

Антикомунист

преди 2 години

Това е добре за природата!По малко консуматори, по малко осиране,по малко потребление,замърсяване и т.н.!!! Абе иначе казано "Има човек,има проблем,няма човек няма проблем"!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Друго и не заслужаваме, щом упорито си избираме 2лупи пожарникаро-мутри да ни въртят на кутрето си.

3

пияница мистик

преди 2 години

До МммСега Фигуранта понеже е на власт , а ГЕРБ ги няма, ще вземе в свои ръце този проблем, за да сте доволни дрогарете, че той се грижи за вас. Ще ходи по селата, ще *** бабички, за да раждат и така ще увеличи населението по селцата и пак ще станем 9 милиона след 9 месеца :)))

2

Анонимен

преди 2 години

много тъпо племе.

1

Ммм

преди 2 години

С помощта на Герб. Гарантирано.