15

Анонимен

преди 3 години

Израел - Няма Такава Държава

14

Рашка с прашка

преди 3 години

Обратното на либерализма е авторитаризма, който е идеален за безметежното властване на *** като ВМРО. Не случайно либералните ценности са трън в г**за на всички диктатори.

13

Митко 21 см

преди 3 години

Тези са най - вредни. Сега пак плащат по медиите да им пишат опорките, започва се с локумите за Македония и джендъризма. Плашиха, че норвежките жендъри ще вземат децата.....Заканваха се да пречупят престъпността, а накрая копуваха гласове от етноса.

12

Анонимен

преди 3 години

На такива "интервюта" трябва да се слага логото "продуктово позициониране". Ясно е че Шкембе войводата си плаща за да присъстват постоянно по телевизиите, досега това не им помогна много, съмнявам се , че и този път ще свърши работа

11

Анонимен

преди 3 години

Промотират ги ВМРо по всички телевизии на статуквото и по новинарските сайтове. Как една мисирка не попита шкембе войвода за имението в Тетевенския балкан и за материалното състояние на щерка му?

10

Българин

преди 3 години

Още съвсем малко и трябваше на ВМРО да влезе в парламента! Коалирането с други "патриотични" партии като НСФБ, Воля и Атака (за КОД изобщо не говорим), само ще я дърпат надолу и ще отблъснат привържениците и... ВМРО е нужна на България, но без прикачени към нея навлеци!

9

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе....Вие...ченгето Каракачанов...Симеонов и лудив Волен...ще ни спасявате?От какво? От джендърите?Ами, аз предпочитам да ме управлява образован ***, пред корумпирани пенгета като вас.

8

Предприемач

преди 3 години

На предишните избори ВМРО постигна 3.6 процента. Голяма част от гласовете беше купен вот от Столипиново и Факултета. Има данни за резултатите от етническите секции. Сега обаче с машинното гласуване ще им се объркат много плановете на тези мутро- псевдо- патриоти.

7

Анонимен

преди 3 години

Ми уж патриоти а с чуждо име ми вземете и някой Хасан

6

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е прав! На ДБ първата и най-важна задача е Истанбулската конвенция и гей браковете! Това да ти е първата задача на партията...

5

99251

преди 3 години

Целта на ВМРО е от ясна по-ясна: влизане във властта заради държавната ясла и всички облаги - лични и за родата. Това родолюбие на ВМРО е известно.

4

Мнение

преди 3 години

Теории,философии,разтягане на локуми и празни дрънканици както винаги!

3

Анонимен

преди 3 години

Този з..дници ще подхванат всяка тема, само и само да си оправдаят съществуването и да са на първа страница преди изборите. А че 4 години папкаха заедно с ДПС...

2

Активист на БСП

преди 3 години

Сиди е собственик на веригата магазини СИТИ ;!!Як чорбаджия!

1

Анонимен

преди 3 години

Значи на тая страна не корупцията и мафията са проблем, ами *** идеологията! Гледай ти, Генерал Боко да не е някъв ***?