8

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не си държи парите в щекмедже.

7

Анонимен

преди 3 години

Другиге не обявават фалит и плащат като попове Тръмп обявава фалит и нищо не плаща и кой е по-хитър що Тръмп да храни демокрадците със своите данъци. Джо Байдън никога нищо не е работил освен политик и един ден трудов стаж няма.

6

Анонимен

преди 3 години

Някакви новини за бунтовете по света няма ли да има? Испания, Ирландия ...може би, бунтовете не са политкоректни - без расизъм и с маски.

5

Анонимен

преди 3 години

Да ходи да се оплаква на еврейския поп!

4

Има ли значение?

преди 3 години

Спрете а тези фалшиви и лишени от логика "новини".Всички ви се нагледахме и наслушахме в последните месеци!Мазни, продажни *** :-(

3

Анонимен

преди 3 години

Е гати малоумното заглавие. А ве тва са милиардери. Те не се грижат сами за парите си, имат наети агенти за това. Когато са замесени в политиката, няма как да знае дали всичко е изрядно, какво и как е писал агента му. Особено когато има рогата чума като Хилари и цялата *** клика да му съставят фалшиви досиета импийчмънти намеси и какво ли не. Да не забравяме че и тази медия е купена от Блумбърг, кандидат от партията на същата тая чума.

2

Бау

преди 3 години

защото ще лъсне какъв измамник е ...

1

Анонимен

преди 3 години

След всеки фалит Тръмп излиза по-богат и по-богат. Тръмп си е закопал парите някъде в пустинята, сега ще обяви фалит няма да плати и една стотинка давъци и ще си живее от парите зето си ги има закопани в пустинята.