19

Анонимен

преди 3 години

До 16ОК, отвратителен гнусарин, съгласен съм, ще подпиша веднага! Обаче, никой няма да ме занимамва, мен и семейството ми, с измислената си пандемия.

18

Анонимен

преди 3 години

***, да не мислиш, че ако се разболее детето от грип ще го дам да го убиват в болница? *** фашисти, за единия грип сте готови и в лагери да вкарвате, и децата да унищожите!

17

Стаден Имунитет

преди 3 години

за Добитъка!К итайска \ К омунистическаО торизация заВ аксинация и И мунизация наД обичетата

16

Анонимен

преди 3 години

Няма ли кой да ги спре тия бе ??

15

Анонимен

преди 3 години

"За да имаме стаден имунитет, трябва да се ваксинират и децата"Ще изкъртя зъбите на всеки, който доближи детето ми с тази гадост.Върху собствените си деца ли тестват ваксината тарикатите оф Пфайзер или за по-лесно върху чужди?

14

АнонимеН

преди 3 години

НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ КОИТО ОТКАЗВАТ ДА ВАКСИНИРАТ ДЕЦАТА С ПФРИЗЕР ДА БЪДАТ НАКАРАНИ ДА ПОДПИШАТ ДЕКЛАРАЦИЯ , ЧЕ РАЗБОЛЕЯТ ЛИ СЕ ДЕЦАТА ИМ ОТ КОВИД НЯМА ДА ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ЛЕКУВАТ В ДЪРЖАВНО УЧРЕЖДЕНИЕ!ДА ИМ БЪДАТ ВЗЕТИ И ДЕТСКИТЕ И А И ТЕ ДА БЪДАТ ЛИШЕНИ ОТ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ АКО СЕ РАЗБОЛЕЯТ ОТ КОВИД :D

13

ЗА СТОТЕН ПЪТ

преди 3 години

КАК "ваксинации в детска възраст, които да помогнат за забавяне на разпространението на вируса" ще помогнат за забавяне на вируса, когато е установено, проверено и признато, че ваксинираните могат да се заразяват, и могат да предават вируса? КАК???? Единствената теоретична, недоказана и недоказуема полза от "ваксините" е, че караш по-леко болестта? А децата по принцип я карат супер леко? КАКВО СЕ СЛУЧВА?! ЗАЩО ДИРЕКТНО СЕ ОТРИЧА ЛОГИКАТА??? ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОЗИ БЕЗУМЕН АБСУРД???

12

Патриот

преди 3 години

МАСОВА И ТОТАЛНА ДЕМОНСТРАТИВНА ДЕЛИГИТИМАЦИЯ НА ГЕРБЕРАСТКИ КОЛОНИАЛЕН РЕЖИМ И "МЕРКИТЕ" МУ НА ДРЪВНИКА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА!

11

Анонимен

преди 3 години

А прилепите и домашните любимци кога? Преди или след децата?

10

Лудата

преди 3 години

Досега си пишем тука и си чешем езиците, ама доближат ли ми детето, ше си *** майката. Е там ще сбъркат вече. И жена съм - майка.

9

АнонимеН

преди 3 години

СУПЕР ДОВОЛЕН СЪМ :DСАМО ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ ЗА ВСИЧКИ ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ДА БЪДАТ НАБОДЕНИ НЕЗАБАВНО! :DАКО ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ УСПЕЕ ДА ЛИКВИДИРА И ЕДНА ТРЕТА ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЩЕ ИМАТ ЕДНО ЕВАЛА ОТ МЕН :D

8

Боци-БОЦБОЦ!

преди 3 години

"Ако вирусът продължава да мутира или ако имунитетът отслабне, може да са необходими ежегодни ваксинации" ехехехехе откога го пиша това... От СЕПТЕМВРИ 2020 поне... А колко минуси, ех, колко мечтатели ме мразеха и ненавиждаха, че им пукам сапунените мехури на фантазиите... Как ще се боцнат, и скоро ще скачкат като някога весели и свободни... Без мерки, без маски... И пак, и пак им обяснявам, че ще ви боцкат по два пъти на доза, по два пъти в годината,и така-завинаги... Ако дадете...

7

Патриот

преди 3 години

СТАДНА ГЛУПОСТ РАЗВИХМЕ ПОКРАЙ ТАЗИ "ПАНДЕМИЯ" ВДИГАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ ИЛИ ЩЕ НИ ЗАЛИЧАТ ,ВИЕ РЕШАВАТЕ ЗА ВАС И ДЕЦАТА ВИ КОЙТО ГИ ИМА ОЩЕ!ТОВА Е СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

6

Анонимен

преди 3 години

Този лаф стаден имунитет е адски гаден и абсолютно неверен. Кой го измисли не ми е ясно. защо трябва да обясняваш необходимостта да се ваксинират децата с този *** лаф. като ги ваксинираш за шарка създаваш ли стаден имунитет. Такова нещо не може да съществува защото всеки индивидуално реагира и на ваксината и на болестта. И целта е ваксината да е по - универсална и на нея да реагират положително повече хора. Но нека не се наричаме стадо. Това хората сме голям тъпизъм понякога.

5

Анонимен

преди 3 години

Pешиxа ли да пoсегнат и на тяx?

4

Патриот

преди 3 години

ПИСНАХТЕ НИ С ТАЗИ ВАКСИННА ПРОПАГАНДА ,ВЕЧЕ СИГУРНО И МАЛКИТЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ ИМА НЕЩО МНОГО ГНИЛО В ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ,ЩОМ ТАКА НЕУМОРНО НИ ГИ ТИКАТЕ НА ВСЕКИ ЧАС ,НЕ МЕРСИ!СТИГА ПСИХО ТЕРОР И ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ХОРАТА!

3

Анонимен

преди 3 години

Вие нещо много си повярвахте с вашите фашистки пропаганди... Кои сте вие да решавате живота на хората я гледайте там да има болници и лекари пък дали ще оцеляваме или не си е наша работа. Цял живот ви наливаме пари в гушите да оправите едното ми здравеопзване а то дупка. Стандния имунитет си го правете на стадото... нали СЗО казаха че няма такова животно, пък магически васкините правят. Вируси до сега не е имало, тоя е първия, нещо подценявате хората, а това си е настинка ако ще да умират някви.

2

Красимира

преди 3 години

Чудовищно!Без свян казват,че се ТЕСТВАТ върху ДЕЦА!

1

Др. Акула

преди 3 години

"След като стана ясно, че ваксините срещу COVID-19 са безопасни и ефективни при повечето възрастни,"СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕСлед втората доза може да се разболееш от вируса!След втората доза можеш да предаваш вируса, ако си заразен!След втората доза, "имунитета", иначе казано, нищожния, частичен, хипотетичен ефект трае по-малко от година!Страничните ефекти са 50 ПЪТИ повече от тези на противогрипните ваксини, дългосрочните са непредсказуеми!ВРЕМЕ Е ДА ОТРОВИМ И ДЕЦАТА!