11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Масрафа го плащат Черепа и Цецо Василев.

10

ъъъ

преди 3 години

Снощи ги гледах (има стриймове наживо до сутринта всяка нощ) и ми прави впечатление, че масово младите нямат дори базово разбиране за процесите в обществото, в политиката, по света - в живота като цяло. Тук там се среща някой, който е по-напред, но отново има огромни пропуски в знанията си... Нямам идея защо е така - аз лично не смятам, че съм всезнаещ или всеразбиращ, но ме изненадват слабите познания на хората там... А непознаването лесно ражда конспирации и манипулации на база на емоциите.

9

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е че като съм бил симпатизант на СДС съм слушал с отворени уста думите на това нещо и подобните нему!Нагаждачи *** ,слугинаж ,проводници на чужди интереси Това са те! но не и Българи...

8

Анонимен

преди 3 години

Не могат да привлекат внимание с масово участие и почват шумкарски номера да дразнят хората и да търсят бой от полицията. За сега всичко се проваля за щастие

7

Анонимен

преди 3 години

Г-н Йорданов нарича г-н Президента метежник? И бившия Омбудсман? И ги обвинява в антибългарска кампания? Интересна гледна точка. А да предположи в чий интерес е този метеж? Кой плаща масрафа?

6

Анонимен

преди 3 години

Същите тези заблудени искаха по добро бъдеще и през 2013 и ни натресоха БСП и ДПС с Пеевски шеф на ДАНС.

5

Анонимен

преди 3 години

Кажи нещо за заврения зет, какви престъпления е извършил и кога ще е пред съда

4

zeus

преди 3 години

Вместо да му давате трибуна му изпратете психиатър на този :)

3

ъъъ

преди 3 години

Хората по протестите искат по-добро бъдеще (поне тези, които са там наистина с тази идея, защото има и доста...съмнителни лица сред тях). Срещу това никога няма да застана, но протестите в този им вид освен негативи, не водят до нищо друго. Протестиращите не са политически, класово, ако щеш и психологически, и философски грамотни, за да създадат промяна. Преобладават конспирациите за злите рептили, илюминати и т.н., и едно махленско ниво, подклаждано от някои политически фигури...няма мисъл.

2

Анонимен

преди 3 години

Прав е.

1

Анонимен

преди 3 години

"Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение"Старите комунистически навици трудно се изкореняват от другарите в СДС, още малко ще призове да дойдат танковете.Та протестът е най-висшата демократична проява от страна на обществото.Другарят Йорданов най-добре да си направи една бърза справка за значението на думата "демокрация".