18

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Слугата на мaфиота божгов говори за прозрачностХАХАХАААААААА

17

Анонимен

преди 3 години

"Дипломатите заявили, че протестиращите са гарант за демокрацията." Хвърчилков дори не е усетил с това изказване какво са му казали дипломатите. Реално, че щом има протестиращи граждани, значи има демокрация, казано с други думи - правителството не е тоталитарно и зачита правата им. Това е в директен противовес с твърденията му. Не си мислете, че на Запад не знаят кой кой е и кой какво прави тук, за да се докопа до властта. Само *** може да си мисли, че е сам на планетата.

16

Българин

преди 3 години

Ще го кажа на езика на коалиционния партньор -Ашколсун, ефенди, Машалла!

15

Анонимен

преди 3 години

Пийнали са, хапна ли са, после са подремнали докато един резидент е редил празни думи. Дреме им, че нашата държава загива. Хер президенте, никой няма да помогне на народа, освен самите ние. Хер президенте, защо не им каза лозунга на протеста - "мутри вън". Хер президенте, ако имаш нещо да казваш кажи го на народа. Кажи го ясно, недей да мънкаш като заврян зет. Кажи го високо с гордо вдигната глава. Обаче, хер президенте, преди да говориш погледни себе си и спри да лъжеш

14

Анонимен

преди 3 години

Предател и радетел за Руска губерния. Атака след новината за приемането на България във европейския валутен съюз. КГБ го включи на max !!!

13

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта свали гарда.Може ли да обясни на кого вдигна юмрук ?На Черепа ли ?Ами от чат'овете на Черепа стана ясно, че и двамата са от едно и също котило - БСП !Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант !

12

Анабел

преди 3 години

Хахаха ще пуска от смях. Пред тълпата обяснява мафията вън! Пред посланиците обяснява прозрачност, отчетност, отговорност.Прозрачност и отчетност от мафията ли бе *** :)))) Зеления чорап тотално не знае какви ги плещи вече :))))

11

Анонимен

преди 3 години

За това ли документи с допуск, бяха в касата на съветника му. Ще прави прозрачни секретните на държавата.Шушляк.

10

ПроСоТо

преди 3 години

Румен Шведски - най великия Президент (да се свети името Му, да пребъде царството Му) на Губернията, пряко подчинен на губернатор Макаров!Шофьора на самолет - пожизнен президент, като царь Хаяско I Руски!Велик!

9

Анонимен

преди 3 години

Двамата герберски т"рола скочиха като ужилени,споко бре младежи и със вас и без вас до края на седмицата Боко е история,.

8

Хахаха

преди 3 години

Баце, стана всекидневно вече да те *** с 200, не ставаш.

7

Анонимен

преди 3 години

Общи приказки и така 14 години в ЕС без резултат а напротив страната се обезлюдява.

6

баба мара

преди 3 години

нали в техните страни е същото франция цяла година се тресе сега в израелще се изтрепят в сащ да не говорим там коронавирус вилнее барабар с изборнатаанархия всеки да си гледа в собс къща и да не се меси в нашата знаем им жилотоняма приятелство има само огромни интереси и пари

5

Жоро

преди 3 години

Зове за прозрачност, а не си признава, че е на заплата на Позитано...

4

Анонимен

преди 3 години

Много добре Президент Радев,тулупчо освен прегръдки и нечленоразделни мисли не може да покажи нищо друго.Просто различни нива на интелект.

3

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта на Божков се обяснява. Бегом в Русия бе, скрий се там и не се връщай.

2

Проф. Близнашки

преди 3 години

"Румен Радев е все по-голям проблем за държавата. Той е олицетворение на паралелната държава. Не може да тръгваш срещу Конституцията и държавата. Радев е като вълк, облечен в овча кожа. Иска да компрометира демокрацията, като твърди, че я защитава", категоричен е Близнашки.

1

уууу

преди 3 години

Показа се тоя безделник