9

Анонимен

преди 4 години

ЕС е нефелен отвсякъде има достатъчно мощности, но тука се крият други неща като безполовите андрогенни да са с предимства, геноцид над нормалните хора и семействата. Тоя вирус им е добре дошъл, ще узнаете много неща по трудния начин. Гледайте в Италия, Испания и Франция какво става Англия шо побърза да избяга ?

8

Анонимен

преди 4 години

Корина вируса разкри, че мантрата за здравеопазването, че трябва да е в частни ръце е тотално погрешна.Изливаха милиарди от НЗОК за частните болници, сега по държавните няма достатъчно легла, оборудване, предпазни средства, специалисти.Частните не приемат заразени, освен специални платежоспособни клиенти.

7

Анонимен

преди 4 години

Стари рани ти отвори<Нашата любов ти отрови. Мъка ти на мен остави, някой друг сега те ***

6

Анонимен

преди 4 години

"Климатът, който сякаш надвисва държавните и правителствените глави, и липсата на европейска солидарност представляват смъртна опасност за Европейския съюз", предупреди той."Ама естествено, че солидарността е най-големият проблем на ЕС. Нелегалната имиграция и световната пандемия са дребна работа. Ще воюваме за европейските ценности до последния европеец, нали така г-н Делор?Имам чувството, че всички ръководители на ЕС друсат едни и същи наркотици...

5

Анонимен

преди 4 години

Русия обяви няколко медикамента за лечение на коронавирус.Нашите славни медици какво чакат.Лично Владимир Путин да им ги донесе на колене?

4

Анонимен

преди 4 години

Не, вирусът показа че в ЕС реално няма производствени мощности за ръкавици,спирт,предпазни облекла, витамини и жизнено необходими лекарства -за бога нямат хинин. Нали го забраниха че бил вреден.. Показа още веднъж тежката зависимост от Китай в областта на химията,фармацията и биологично лабораторни материали. АкоКитай реши "врътва кранчето" и в ЕС изпукват от купчина болести защото просто всичко внасят от Китай и в малка степен от Индия.Суровини за хранителни добавки и витамини,лекарства и тн..

3

Анонимен

преди 4 години

Пф нито веднъж не се споменава Русия ????? Стига бе....Предполагам ще има отделна статия за нея до половин час ?

2

123

преди 4 години

Да се разпада извратения съюз

1

Анонимен

преди 4 години

Урсула се е приготвила да похарчи трилиони за зелена сделка да спасява планетата, ама хората от един грип не могат да се опазят, но планетата ще спасяват. Вложени са стотици милиарди в производство на батерии и във системи за рециклиране на батерии.