11

Абе...

преди 4 години

Манете таз минимална заплата, та да плащат работодатели по 200 лв, за 12 часа, чисто. И след 2 години, като се махнат всички бели хора ще им дойде акъла. То и Швеция и Дания нямат минимална заплата. 6100 хиляди евро средна за Швейцария, 5500 евро за Дания.

10

Анонимен

преди 4 години

Какъвто "бизнеса", такива му и "работниците".Внасяйте марсианци! Виетнамците искат в Германия да работят, да не си мислите, че са се засилили насам? Да не са луди!

9

хфхйгъй

преди 4 години

Нормално и разбираемо е, че бизнесът е против!Нали така ще остава по-малко печалба?!Друго си е да гърчиш някой по 10-на часа на ден, а ако може и в събота... да ти изкарват хората пари, а ти да не им плащаш... те и без друго няма де да идат и ще бачкат!НАЛИ е така?

8

Анонимен

преди 4 години

Едно и също некадърно театро разиграват, а истината е, че са заедно.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Ха ха ха, нещат да плащат по-големи осигуровки. Те сега крият и хората работят без договори (особено сезонните).

6

Анонимен

преди 4 години

Т.нар. "бизнес" може да прочете малко история. По-конкретно за Френската и Октомврийската революция. Историята накратко: богатите тъпчат бедните няколкостотин години, след което бедните разбират, че вече нямат какво да губят и по улиците започват да текат всякакви телесни течности на благородните "бизнесмени".

5

Ru

преди 4 години

Вярно ли "бизнеса" е против...не думай, не мога да повярвам!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Аууу властта искала, бизнеса не щял. И кой е този бизнес? Сериозните фирми, които си ценят служителите, плащат и то доста добре, като са трън в очите на ченгесарската върхушка, на глиганчето, на зализания делиормански крадец, на онея папуняци от тихина, на пловдивските хилядокамионници. Голям бизнес, няма що.

3

Посетител

преди 4 години

Бизнеса да не се правят на луди.... кога държавата ще ги погне да плащат реалните осигуровки ..... после обвиняват работещия роб, че не се осигурявал....

2

Активист на БКП

преди 4 години

И по 6000? коледни бонуси за депутати ! Да не пропуснете ! Колкото на баба Вуна пенсиите за три години ! Слава!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Ако не бе ГЕРБ още щяхме да сме на 360 лева , както при БСП