17

олейй

преди 5 години

Другарко защо пишеш с големи букви? Мислиш си че си казала нещо важно ли? Хаха

16

Сата НАТО

преди 5 години

Конвенцията от Монтрьо е пълен анахронизъм. Когато е подписана (1936 г.), не е имало военни блокове, съюзи и СССР не е бил силата, която е сега ***. Черно море трябва да бъде напълно свободно за корабоплаване. Корабите на НАТО трябва да влизат без ограничения, щом има натовски държави в акваторията.

15

Анонимен

преди 5 години

"Те трябва да стоят далеч от нашите брегове", заяви Пушков."-ти ли ще кажеш къде ще стоят, бе ? ше стоят където си искат на 1 м. от хипотетичната водна граница на раССия. Ела да го измериш с метъра, дали 1 м, или 99 см!

14

АнонимеН

преди 5 години

ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНО МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ!САЩ ТРЯБВА ДА ОПРАВДАЕ ЗАЩО БЮДЖЕТА МИ ЗА ОТБРАНА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, ЧЕ И ГО УВЕЛИЧИХА С ОЩЕ А ЗА ДРУГИ НЕЩА ПАРИ НЯМА!

13

Ганчо

преди 5 години

Някой от коментиращите тука говорят глупости от това кой от кого го е страх. Сигурно тези хора не са чули нищо за остров Дамански. Само, че там пешкира опраха китайците. С руснаците шега не бива.

12

Анонимен

преди 5 години

Ах, ах колко са оригинални рубладжиите, памперси и т. н. Какъв умствен капацитет демонстрират. Браво!А това кой пълни памперсите се вижда от страха и неиатовия вой и жалби от към Масква. Но забравят че почти по целия бряг на Черно море са разположени натовски държави и такива които са кандидати като Грузия, а и Украйна разчита на НАТО.Никой не иска приятелство с мафиотската бензиностанция, дори Беларус и Лукашенко бягат от нея и се чудят как да се откъснат от Масква. А утре ако сложим българс

11

Анонимен

преди 5 години

До oginНе се закачйте със баба меца--къде видя тая меца някой да я закача? това, че тя се плаши и реагира нервно, си е неин проблем

10

...

преди 5 години

Баба ти меца ако не бяха американците да и спасят кожуха от хитлер, щеше да е кака ти клеца. Коментирате военни маневри но забравяте че това не е футболен мач. Кой от вас ташунковци ще оцелее ако се сдъвчат???И без това сте на прага на оцеляването заради създателите на "светлото" бъдеще.

9

ogin

преди 5 години

Не се закачйте със баба меца

8

Ауу

преди 5 години

И кво го следят толкова? Страх ли ги е ? :) От едно корабче се посраха а ако бяха 3 - 4 щяха и военно положение да обявят. Помощ хамериканците дойдоха в Черно море. *** да стяга куфарите и да бега в Сирия при марионетката си.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен5Това не е второто плаване на кук в Черно море.Всеки 6 месеца е тук.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Да, сменили са го. Новият екипаж е от моряци страдащи от запек, така ще ги излекуват по един нов революционен метод.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Няколко години им трябваше да намерят нов екипаж смятай колко наплашен е бил стария.

4

Анонимен

преди 5 години

Имат общо със сигурността на страните членки на НАТО.Черно морв не е руско. Руснаците и родните рублопоклоници да го д...

3

Анонимен

преди 5 години

Янки го хоум !

2

Анонимен

преди 5 години

Тия май пак искат подводница клас Борей да изплува на 1 миля от статуята на свободата.

1

Анонимен

преди 5 години

А! Това не беше ли същото корабче, за което родните *** твърдяха, че моряците подали молби за напускане и искали памперси???Очевидно са сменили екипажа ;)