18

Бау

преди 5 години

Ама тя има само една адамова ябълка останала от мъжкото. Тя със сигурност има операция за промяна на пениса във ***. Едва ли някои би разбрал, че е била мъж, даже да преспи с нея...

17

Анонимен

преди 5 години

А, разрешили са ми да пиша днес... Изненада. Мислех, че другарката няма да ми даде да си споделям дълбокомислията поне за целия уикенд ;))

16

Анонимен

преди 5 години

красива е

15

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ГЕЙ СЪМ НО ИМА НЕЩО НЕРЕДНО В ТАЗИ НОВИНА!!АКО МЪЖ СПЕЧЕЛИ МИС СВЯТ И МИС ВСЕЛЕНА ТОВА ВЕЧЕ НА НИЩО НЯМА ДА ПРИЛИЧА!

14

Понеже

преди 5 години

Някои се чудят какво е ***, ами ето това е! И няма теории на конспирациите за ИК. Прочетете решението на Конституционния съд за конвенцията, следете западните медии и каналите за политика и коментари в YouTube. Там непрекъснато се занимават с безкрайните претенции на LGBTIQ и феминистките.

13

До Н.Л.

преди 5 години

Ами повръщай си, кой ти пречи?! Щом това ни е по-малко отблъскващо ;)

12

Анонимен

преди 5 години

Трансджендър да забременее... То не може със собствения си свят да влезе в синхрон, а какво остава да се наложи да се синхронизира с дете... Това отделно от физиологичната невъзможност. На транс-каквото-и-да-е трябва да не се разрешава да се приближават до деца на по - малко от 2000 километра. Не трабва и да се показват имиджи на такива на деца. Вредно е. Създават се самоубийци.

11

Анонимен

преди 5 години

Ами като иска деца, тогава да забременее и да роди бе, какъв е проблемът? Ааа проблемът е, че отличителният белег на всеки пол е способността да се възпроизвежда по естествен път, а такова нещо като трети пол няма и е изкуствено налагана глупост. Стигаме до логичното заключение, че има само два пола, а това нещо на снимката се е самоосакатило и стерилизирало. Уж мяза на жена, ама не е жена, що е то- бъг в матрицата!

10

До 5

преди 5 години

ОбъркАл си се нещо, *** се превежда точно като пол.

9

Анонимен

преди 5 години

Защо е премахнала мъжкото си достойнство. Можеше да си направи деца с някоя жена. Или тогава не е мислила да има деца. Сбъркан от всякъде. На 3 години какво разбира че да се определя за жена когато се е родила като мъж.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе в пъти по-красива от Миските БГ последните 10 години.

7

батко

преди 5 години

много добре изгелжда, симпатична е , бих се прежалил :}

6

бай Тъпчо

преди 5 години

Туй все едно да закарам магарето , да му направят операции, да заприлича на крава и да чакам мляко да доя от него бе...туй на фотото, за цирка да го показват става, ама за друго-хич го няма

5

Осман

преди 5 години

Като е жена що не е бременна и до печката да прави деца на мъжа си, жената трябва да е вечно бременна и да готви вкусни манджи.

4

Стига гаври!

преди 5 години

"Мис Вселена" е конкурс за жени. Не се допускат изкуствено създадени красиви форми, с помощта на пластичната хирургия. За това има строги изисквания.Този *** на снимката нито е жена, нито телесните му форми са истински. Той няма място на въпросния конкурс.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе нали уж според слугите на истанбулската конвенция *** не било пол? Що тогава наричат това нещо "трансджендър"?

2

Анонимен

преди 5 години

Стига веке улавщини.

1

Анонимен

преди 5 години

Отврат!