15

Анонимен

преди 5 години

Футболното хулиганство не е от вчера. Ако пострадалият беше белокож англичанин щеше ли проблемът да е толкова огромен? Англичаните да видят какво става в Англия и как араби и *** въртят търговия с английски тинейджърки току под носа им повече от 15 години.

14

ъпс

преди 5 години

защо пак БХК кои законови органи и граждани представляват къде са полиция прокуратура съдилища защо остават на някаква антибългарска организация да изземва функциите така остава впечатление че нефункционират а може и журналиста да еискал да изглежда така

13

ШибиРиби

преди 5 години

И полицаите са гледали? Пред Мин. на вътр. работи... затвор за полицаите и каторга за хулиганите, забрана за Левски и това МВР да го затварят щом за крив чen не става.Турско робство само така тая разбойническа нация ще се оправи.

12

Анонимен

преди 5 години

Чернокожите поданици на Кралицата я налазиха още преди 50-60 години, сега изкараха, че ЕС им бил виновен -не че Меркел не съдейства крупно в това отношение.По-хубавото е, че островитяните изкараха ЕС за единствения виновник за собствения си колониализъм и многовековно лапане, и сега им е криво какво ще правят без Континента.В сравнение с тяхната престъпност, медийно затъмнение, неолиберализъм, маргинали, дискриминация спрямо англичаните за сметка на новите "британци" ние сме просто забавачница

11

БХК

преди 5 години

Ми тоя на снимката е чист британец , може би да е пряк потомък на крал Артур или някой друг от Рицарите .

10

Анонимен

преди 5 години

Ама съжалявате ли го?! Преди три години в София до стадион Герена 4-5 ннегара на спирката набиха едно момче, защото ги е гледало! Лицето на момчето за секунди се наду и посиня, а тия се качиха на автобуса все едно нищо не е станало! Аз съм продавач на спирката в Лафка!

9

Срам

преди 5 години

Милионния път, в който ме е срам, че съм от човешкия вид. Животните хищници, като нападат, поне имат причина.

8

Анонимен

преди 5 години

България е пълна с нацисти. Трябва децата на нацистите да се отнемат и да се превъзпитават.

7

До9

преди 5 години

Трябва да си млад, неграмотен гологлав българин! Много мързеливи страхлив те затова ходят на групи.

6

чист ариец

преди 5 години

Кралицата да си го прибере да й коси тревата в двореца, а не да се разхожда из София.

5

Burzum

преди 5 години

Колко трябва да си жалък и страхлив за да се придвижваш в група и да нападаш един човек ...

4

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на таки агитки. Така че такива шутове ще им раздавам и на червени и на сини и бенбени. Ама от простаци по улицата.

3

V

преди 5 години

В таз държава всичко е лески - цска и за тва сме на тоя хал ;) а къде е била родната гербераска милиция ? Те са знаели че агитките си отиват ;)

2

Анонимен

преди 5 години

Тия от БХК тряя ги закрият.Що един път не поемат защитата на някой българин?А тоя просто не е имал късмет.Когато бях ученик роми редовно ни джобеха и биеха.Нещо расизъм ,ала бала?Или когато черните бият белите е правилно а когато белите бият черните е расизъм?

1

Анонимен

преди 5 години

Щом БЦК е поело случая ... маймунските звуци са оправдани