6

Анонимен

преди 5 години

Моментално да бъде съдена за укриване на данъци! Аман от дребни тарикати! Ще ръсят от хората, които си плащат данъците до стотинка от идната година, а от подобни индивиди, които цял живот укриват доходи, нищо не се иска. Чак и нагла да казва какво й обещали... Да си взима 255те лв. и дотам. Затова са платнеи данъците, за другото- не. Всеки гледа да направи някоя далавера, да мине държавата. Ми разбери се за 500лв., пък плати всички данъци, бе... Ама не- със 100лв. ще забогатее...

5

Генади

преди 5 години

Законите са написани от хора които нямат представа какво става в реалния свят.

4

Пешо

преди 5 години

Държавата и "бизнесът" се скъсват да се гаврят с обикновените хора. Баста!

3

Анонимен

преди 5 години

В нормалния сват само подобна новина е достатъчна да се самосезира прокуратурата и да ги погне за укриване на доходи и данъци и 2-та. А до тука толкова сме деградирали, че не ни е страх даже публично по медиите да се жалваме.

2

Анонимен

преди 5 години

До Смирен депутатЩе дойдат, първата година. Като не им платят дали ще дойдат пак, а?

1

Анонимен

преди 5 години

Като се е подписала под 255 и и тя доволна и работодателя доволен. Щото и 2-та клатят държавата. Сива икономика. Проблема е като стане подобна засечка, андрешкото няма какво да направи, освен да си иска 255-те лева. Алтернативата е да бъде съден за укриване на данъци.Българите до такава степен сме пропаднали, че разликата между "заплата" и "сума на която се осигуряваш" се приема съвсем нормално.