11

Анонимен

преди 6 години

Това са пълни глупости - а тези пари за адвокат и съдебни такси ще му ги върнат ли ?

10

Анонимен

преди 6 години

Какво дело бе, просто откажете екстрадирането. Какво ще напвят САЩ- ще ни обявят война ли?

9

(-_-)

преди 6 години

Браво бе Майче! Народа да плаща за тъпотиите на нашата прокуратура и полиция.. Що не си е*&те майката например?

8

Анонимен

преди 6 години

Би било голям акт на дупедавство ако позволят екстрадиция.А тия пари дето ги искат... са единствено защото някой го сърбят малките крадливи ръчички да ги прибере.Кравария като има ембарго е отговорна да следи че се спазва. И препоръчително да не го нарушава, което се случва постоянно. Сума ти и оръжия пратиха в Сирия, право в ръцете на терористи, включително исил.Няма никакви предпоставки да го екстрадират.

7

Анонимен

преди 6 години

Желязко ако замине, ще замине с еднопосочен билет. Пръсъдата, която го чака по Обвинителния акт, за общо 6 престъпления, 2 откоито углавни (Федерални) е от общо 164 години затвор. С добър адвокат, може да падне наполовина.

6

Анонимен

преди 6 години

Значи селския хитрец гушна хилядарките от ДАЛАВЕРАТА а сега народа да му плаща адвоката???????Тая го удари на КОМУНИЗЪМ (това не е изненада като знаем от къде идва).

5

Анонимен

преди 6 години

Сори хора, може да изнасяме единствено оръжие за терористи. И разбира се, ЦРУ го изкупува от нас на цената на скрап и го продава на печалба. А за призива - глупости. И да няма грам пара, ще му назначат служебен адвокат. А предполагам че има, ако не от друго от контрабанда.

4

Никога

преди 6 години

Абе я духай-е . Просто спрете изпълнението на договора с нещастните американци за екстрадиция и да бъдат съдени тези които са го подписвали.Тея престъпници искат 20 000 само за да имаш достъп до адвокат. Това не съдебна си а фашизъм. Никаква екстрадиция на човека в корумпираната държава САЩ

3

До 2

преди 6 години

Не може! Нужен е добър адвокат!

2

Анонимен

преди 6 години

Тая пък кифла. Помагай ти!

1

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, айде сега патрЕотЕто, съберете и малко кеш на Желяз, щото заплатата в кол-център а му е била малка - 4.5 к основна + още толкова от бонуси за продажби.