14

Отчаяние

преди 6 години

Няма закони, а и да има някое законче няма кой да го спазва и следи за неговото изпълнение. Или пък ако има кой да следи за изпълнението съдиите просто ги "пускат" срещу някой лев и това е!

13

Плъхозащитник

преди 6 години

КУЧКАРИТЕ са хора с много ниска обща култура. Изключенията затова са изключения, за да потвърдят констатацията.Какво имам предвид.Не може културен човек да остави кучето си да се изхожда по градинки или край уличните дървета, без да събира екскрементите му. Връх на простотията е кучета да се изхождат в пясъчниците на детските площадки. Може би един на 100 кучкари събира кучешките л.***.И още- не пешеходците трябва да се отдръпват, когато се разминават с кучкар, водещ куче, а обратното.

12

Край

преди 6 години

Че кучкарите са хора с отклонение е ясно ОБАЧЕ защо държавата не е на страната на нормалните. В градинката точно пред Министерство на вътрешните работи си тичат волно ротвайлери същото е и в градинката пред общината. Доде не се нахапе внучето на Фандъкова властта няма да си мръдне дирника.

11

Край

преди 6 години

Територия в която всеки прави каквото си иска НО и на него могат да му направят каквото си искат. До тук толкова успяваме да направим държава.

10

Анонимен

преди 6 години

До Така еСтига с тия глупости .... няма нормален човек който да го каже това .Че в държавата витае чувство на безнаказаност и всеки си прави каквото си иска е друг въпрос .Кучетата трябва да се водят на къс повод и с намордник и да се пускат само на определените места .Това ,че "хората" нямат автоценз и няма орган който да го контролира е малоумното в тази ситуация!Затвор и съд за собствениците и за държавата , защото не си гледа работата ,и МОЖЕ БИ нещата ще започнат да се оправят!

9

Анонимен

преди 6 години

един приятел, кучкар ми казваше - "кучетата разбират кой е лош човек и затова го нападат".а аз му викам - "ми да сложим вместо съдия, едно куче да решава в съда кой е виновен и кой не!".това кучкарите са тотално промити и деградирали индивиди

8

Така е

преди 6 години

когато животът на едно куче струва повече от живота на едно дете

7

Тези

преди 6 години

деца, когато са били нападнати от кученцата (то кучетата нападаха само лошите хора, нали така) сигурно са викали и следователно са стресирали горките животни. Хайде сега, въпросните деца да бъдат осъдени, защото това е жестоко и нехуманно, направо садизъм.

6

Гост

преди 6 години

Време е и в България, както в много "бели" страни агресивните породи кучета да бъдат забранени. А санкциите да са първо за собствениците и след това за разхождащите кучетата. И огромни глоби и криминализиране на разходките на кучета в училища и детски заведения. Защото има и такива, които си разхождат кучетата в дворове на детски градини.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами то от край време си е ясно, че животното не може да носи отговорност, а такава трябва да носи собственика. Между другото, собственика е пуснат, защото не присъствал, а този, който разхождал кучето все още е задържан. Какво ще направят в хипотетичната ситуация, ако разхождащичт кучето е малолетен или непълнолетен? Изводът е просто, че куче без намордник не трябва да се разхожда.

4

Анонимен

преди 6 години

по принцип цялата тази истерия с кучета и котки е създадена за огромна индустрия, атия от 4 лапи какъв лев направиха ...

3

ами

преди 6 години

Анархия България

2

Елемаг

преди 6 години

Също така не разбирам тези,които отглеждат кучета в панелките,как така я мислят всички детски площадки да се откровенно О.***.Н.И!!Всяка сутрин всичко се извежда да се изхожда по всякакви тревички.Вашите деца играят там!!!Като искате Европа,трябва да знаете,че там кучетата са в отделни паркове и вие след него с лопатката и в пликче!!Не на последно място,гледам,че разхождането на куче сутрин е масово измъкване за пушене на поредната цигара и естествено хвърляне къде ли не!!Европееецо!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Да се превърне отглеждането на кучета в лукс означава само по-състоятелните люде да имат такова животно у дома. Но каква е гаранцията, че те ще бъдат по-съвестни стопани? Отглеждането на куче трябва да става с тестове за интелигентност и такива за обща култура.