14

:):)

преди 6 години

така и не разбраха че Радев има благословията и от Големия брат зад океана.Но той Големия брат така харесва да раЗделя от вътре мишоците и да го слушат.Който е минал две щатски академии не е притеснение за ЮС.

13

Калеко Алеко

преди 6 години

Илиянчее .... !!! Ние с "натовския льотчик", дето ни го натресоха от маскава, след среща на *** с ген.Решетников, няма как да свикнем .... Няма как да свикнем и с теб, и с такива като Кутев, и с такива кат топ-журналистката на държавна издръжка - Елена Йончева ..... Така че по-добре ти свиквай, че сегашния ти статут е временен и няма да продължи дълго .... !!!

12

Анонимен

преди 6 години

Гербавите газ пик..ят.Друго си е да беше някой послушко,който да им играе по свирката и да го плескат по темето.А то,мъж и половина,с чест и достойнство непознати за шайката.

11

Анонимен

преди 6 години

Другарко Йотова,Никога няма да свикнем с кандидатурата на генерал Решетников!

10

Шуробаджанак

преди 6 години

Радев и Йончева не ни дават да крадеми суджуци и да си назначим родата на работа ще ги плюем пък.

9

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев не е нищо повече от поредния московски покемон. И като такъв той не може да е обединител на нацията, а само я разделя.

8

Я гледай

преди 6 години

То и Плевнелиев беше президент , ама в БСП не мислеха така.Радев бил обединител..Е , видно е .Така ви се пада.

7

Анонимен

преди 6 години

Лошото в случая е, че управляващите не желаят да работят с Радев и това е от инат, а не защото не може. Те не му дадоха почти никакъв кредит на доверие, а директно го почнаха още преди да е стъпил в длъжност. Народът има приказка за такива - коне с капаци :)

6

Бонката

преди 6 години

Тонката,другарю,свикнете с тази мисъл,бе.Злобата към президента ще ви изяде и ще ви разболее.Колкото повече го плюете,толкова повече му вдигате рейтинга.Приемете,че е различен от вас,че е непримирим към вашите схеми и шуробаджанащина и че само закона не му позволява да ви разбута статуквото,но не и да говори за него.Ставате жалки и смешни и ще се сгромолясате с гръм и трясък.

5

Анонимен

преди 6 години

Искаме си президента Плевня да удари един голям теман на Суджук Паша до земята да му целуне ръка и г*з и да каже да живее демокрацията и ЕС.

4

Анонимен

преди 6 години

таз пък къде са сложи?

3

тонката

преди 6 години

ЗНачи другарко Йотова ние това го знаем,обаче за ваше съжаление длъжността президент на Република Българие е все едно лукова глава или по-точно казано няма думата.(:(:Каквото реши народното събрание(Бойко Борисов)това се случва другарко Йотова.А и да попитам вашият син къде учи или работи?(:(:(:

2

маалии

преди 6 години

Кво ми е радостно,че няма война в институциите!Сега,ако и времето се оправи...

1

Анонимен

преди 6 години

Може и да е президент ама много говори нещо. Не е послушен. Първо ще уволнят Николаев и Радев е следващия.