43

ХХХ

преди 6 години

"Златков събирал 4 дни пари за откупа ....благодари на Бойко и полицията че са го изчакали да ги събере !"

42

Панталеи Аргирос

преди 6 години

В СМЕШНА БАНДИТСКА ДЕРЗАВА ВИНАГИ ТАКА СЕ ПРАВИ--И В КОСОВО МЕСТНИТЕ ТЪРГОВЦИ НА ОРГАНИ И *** СИ ИМАТ ПАРЛАМЕНТ..БИЛГАРИА НЕ ТРЯБВА ДА Е В ЕВРОПАИСКИ САУЗ, И ГЪРЦИЯ ЩЕ ВДИГНЕ ВЪПРОСА ЗА ИЗГОНВАНЕТО НА БИЛГАРИЯ ОТ Е.С.НИКОГА ГРЪЦКИ ПРЕМИЕР НЕ БИ ПРАВИЛ ТАКИВА РАБОТИ. ИЛИ ГЕРМАНСКИ КАНЦЛЕР.

41

Анонимен

преди 6 години

Бойко събрал щаб у тях от бивши полицаи. Ето как се управлява дръжавата. Мутренски. Мафиотите не им харесало, че друг извършва престъпления освен тях и веднага свикали спешен консултативен съвет по мутренската сигурност и разпитали жертвата с цел да открият конкуренцията и да я ликвидират. Дори били готови да помогнат с пари. Как така ще има и други престъпници освен тях в тяхната си държава.

40

Анонимен

преди 6 години

...Борисов сформирал свой щаб у дома си.. и иели суджуци, и пили бира, и праили по цееел ден альо альо бе и се гледали нагоре дал редом с Вальо и Ваньо се е изкачил и ТиквьоВардете Будката . Живееми се. Не ми се мре от радост!

39

Анонимен

преди 6 години

То и преди щаба в един случай бе в дома на Цветанов и то истинския щаб, не дублиращия!

38

Традиция

преди 6 години

,,Аз ли ще върша всичко в тази държава!?'' - Костов, когато беше премиер!

37

Поредната пиеска

преди 6 години

Бащицата Бойко пак с голи гърди защити "средния българин" :)"Средният българин" са занимава с продажба на скъпи мутренски таралясници (знаем как идват в България и как) и е милионер. Нищо чудно с Боко да се познават от мутренските времена на ВИС и СИК.

36

дядо Пенс

преди 6 години

Ех, да можеше и социалния министър да свика свой щаб у къщи си...!

35

Анонимен

преди 6 години

Пламен Карталов бледнее пред творческия гений на Цецун Цецун!

34

Анонимен

преди 6 години

Това показва, че премиерът няма вяра на МВР, което само по себе си не е добре.

33

Анонимен

преди 6 години

На времето в борческите години на Бойко разправят че големия Маргин го хващал за главата и го удрял по нея като му повтарял *** глупав глави а Бойчето се навежда по ниско за да бъде удобно на Маргина да го налага! И в момента Маргина държи плажове и заведения по Черноморието по думите на В. Симеонов зам министър председател .Та какво очаквате от тази държава?

32

Анонимен

преди 6 години

ПЧД! Както имаше Първа частна милиция.Сега нещата са много по *** щабни!

31

Анонимен

преди 6 години

А защо бачо не направи такъв щаб за пребиваните и ограбвани старци по селата? Или за пребиваните по пътищата от нискочели агресоли, или за семействата на нелено убитите млади хора, или за гладуващите, за ежедневно ставащите жертва на най-различни по вид хора? Какъв е тоя Тони и с какво е по-важен за България а?

30

до Анонимен 11

преди 6 години

Покривам се на предварително подготвено място. Не при приятели, защото някой може да издъни работата. Комуникирам с нашите само с смс-и. Казвам, че през цялото време похитителите са били с маски. Искам по-висока сума, но се съгласявам на такава, каквато знам, че е по джоба на нашите.И така нататък... Просто теория.

29

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази простотия!?Министър председателя на държава от ЕС прави частно издирване с главен щаб Къщата си...

28

Анонимен

преди 6 години

МВР е казало на човека и дори му е дало белязани пари - Откупи детето да не станем за трагедия и резил, пък после ще ги подгоним! Той затова благодари на всички! България е малка, всичко се знае, ако не ги хванат поради напускане на страната, поне ще се разбере кои са. Ще ги обявят с червена бюлетина и ще чакаме.

27

Нещо като бащица

преди 6 години

го раздава Бойко - всеки с някакъв успешен изход намира време и медия / !!!!/ , пред която да благодари лично на премиера Бойко Борисов. По бетер и от Тато е станал. Това е лошо - говори за много тежка олигархия .....

26

анонимен

преди 6 години

Най голямата и важна новина за деня.Бащицата пак се проявил:разпитал бащата на отвлечения какво има да му каже.Такива разкази не се ли правят през упълномощените и разбиращи от тая работа държавни енституции.Но в България институцията е Борисов -други няма.После Путин бил диктатор и ала -бала.Падението ни е голямо,спрете се!

25

до Анонимен 11

преди 6 години

На 25 съм. Тъкмо е започнал да ми влиза някакъв акъл в главата, но още е пълна с младежка вятърничавост. Имам собствен бизнес, отделен от този на нашите, ама нещо не върви, още постъпления ще дойдат добре. Купувам си сим карти от битака - вървят по 10-15лв. Купувам няколко, за да мога да сменям след всеки смс. Зарязвам си колата на пътя, знам, че баща ми ще излезе малко след мен. Близо до вкъщи, за да съм сигурен, че ще мине точно оттам.

24

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли нямаше 5-6 свободни старщини да следят Златков денонощно! А той си праща СМС - и, пътува, тегли пари /защо няма запор/, разхвърля ги по магистралите!