10

Минаващ

преди 6 години

Света вода ненапита, чист като сълзица! Какъв премиер си имаме! Нашата гордост! Премиер-слънце! Все другите са му виновни... Каквото и да говорите господа политици, и да се нападате, и да се обвинявате взаимно, народът избяга в чужбина. Защо ли бяга? Сами си отговорете, продажници такива. Всичките сте една камбана марка. Под "всичките" имам предвид управляващите от 1990 година насам.

9

Анонимен

преди 6 години

Каква фалшива новина, Ти я разпространи. Значи лъжеш. Изброените по-горе провали всичките са твои.Сигурно и далаверите по тях. Очи, като палачинки, не мигва, като лъже и маже. Няма да забравя Мишо бирата- те му се обаждали вечерта, за да изфабрикуват разговора.Да знаеш, че се вързах, повервах, Вервам и сега - ама не съвсем.

8

Анонимен

преди 6 години

Cecko skoro ste mu vidi smetkata- ima sereseta koito mogat vsi4ko!

7

lineinia kilometr!

преди 6 години

stom se jalva, zna4i e winovenmrynkaneto okolo rezanite lenti4ki ne e pri4ina da go davat na prokurorapri4inata e 4e lenti4kitye struwat pari koito se izmerwat sys broi sudjuci na lineen kilometr

6

Анонимен

преди 6 години

Кой построи язовир Искър, за колко пари, ремонти? Тоя да сезира прокуратурата за язовир Искър и за АЕЦ Козлодуй. Защо 4 блока на АЕЦ Козлодуй не работят, губим пари, милиарди. Да сезира прокуратурата. Не им трябват язовири вече, защото в Шопско има от Бай Тошо.

5

Анонимен

преди 6 години

Уплашил се е Чичака, забъркал е толкова каши и поради IQ като на канарче се е сетил за Цанков камък. Защо сега, след 10 години? И какви си мисли, че Доган е глупав като него, ДС краде от всичко е всеки? Кори ще го осъди, защото днес Цецо Умния и Деси Интелектуалката изговориха сума ти глупости. Да опре до тях като защита, пълен провал.Чичката разчита на Цацата но и той не може да бъде използван до безкрай. Не е толкива глупав.Въпроса е, как ще реагира Тръмп на данните за КТБ, ограбена от Чичака.

4

zeus

преди 6 години

Баце, ти 2010 година сряза ли лентата на язовира? Оттогава насам управляваш ли ни с едно малко прекъсване? Сещаш ли се сам кой е виновен, че не работи? Жокер: не е Орешарски, не е и кан Аспарух :)

3

Анонимен

преди 6 години

А някой ще бъде ли даден на съд, че Орлов мост всяка година го ремонтират и харчат пари, а след това правят ремонт на ремонта. Борисов е майстора на безумните ремонти, дето се скапват след година.

2

Анонимен

преди 6 години

Мафия!!!

1

Анонимен

преди 6 години

МВР арестува критик на диктатора Борисов!