33

Анонимен

преди 6 години

КОЕТО Е ЛОШО ЗА ЕВРОПА Е ДОБРО ЗА НАС.

32

СатаНАТО™

преди 6 години

Този, дето държи крана, се опита да изнудва един единствен път.Помня го - в най-студените дни на зимата 2009 г.Изтрая 20 дни, понесе няколко милиарда загуби, и се отказа завинаги. Никой не се плаши от студа - топлоцентралите могат да работят и на мазут.Освен това след 2009 г. вече има европейски регламент - постоянно да се подържа резерв от гориво за поне един месец. Изнудване чрез природния газ е НЕВЪЗМОЖНО.

31

НА ЧУЖД ГРОБ ПЛАЧАТ

преди 6 години

ТЕ Я МИСЛЕТЕ ВИЕ РУСИЯ. МИСЛЕТЕ СИ ЖАЛКАТА ОБРУЛЕНА БЪЛГАРИЙКА.Щото като гледам, те май нас ни стягат с обръч икономиката.

30

ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ.

преди 6 години

Щеле да карат газ с танкери от Аляска.Ще го чакате танкера да дойде, а през това време ще моржувате.А не дай си боже танкерът да спука гума или да го източат погрешка в морето наркоманите - моряци.

29

Анонимен

преди 6 години

От незапомнени времена, Русия си я бият все по един начин - с икономика.Който е тръгвал с война - трудно.Ама с икономика - 10/10. Само я стягаш в един обръч, даже няма нужда и да е много тегав и разпада веднага започва.

28

До 14

преди 6 години

Това с шистовата газ и нефт на краварите, го чуваме в последните 5 години, ама резултат нула! Защото в щатите всяка зима върлуват незапомнени студове, които изяждат спестената газ. Явно Путин е отворил фризера, и краварите умират от студ

27

ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ

преди 6 години

УСЛОВИЯТА ГИ ДИКТУВА ТОЗИ, КОЙТО ДЪРЖИ КРАНА.ИНАЧЕ - СТУДЕНИ РАДИАТОРИ

26

Анонимен

преди 6 години

От много време го повтарям нямането на бедния не е като нямането на богатия тези санкции удрят най бедните още повече че са и предпоставка за спекула.

25

Анонимен

преди 6 години

ДоСатаНАТОКато ти чета глупостите,ясно е, че си някой недорасъл пъпчив *** де рунгел от функционално неграмотните.

24

Анонимен

преди 6 години

НЕ ГО МИСЛЕТЕ ВИЕ Путин. Мислете си голия ***, щото герберунгелите изплюскаха суджука.

23

ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ

преди 6 години

А бе, щом газът ще е чак от Аляска, софиянци ще вият на умряло, като им стане парното 300 лв.

22

Озеро

преди 6 години

Ами то е винаги така:Санкциите са срещу един, пък ги плаща друг.

21

Анонимен

преди 6 години

Санкциите са СПРАВЕДЛИВИ, защото *** показа своята мракобесна, фашистка същност.

20

СатаНАТО™

преди 6 години

Това е тезата на рузките с вини - ЕС имала сметка от кооперация с ***... Има, но само на условията, диктувани от НАС. Иначе не. Ако Путин не е съгласен, ще бъде санкциониран, отслабен, а след това ще яде дебелото неокастрено дърво.

19

Ааа,

преди 6 години

Ква стана тя? ЕС също не престана да налага санкции на по-бедните свои членки,като плю на техните национални интереси. Сега,бумерангът им се връща и усетиха на гърба си,що значи да копаеш гроб другиму. На тях не им пука естествено за Русия и несправедливите санкции. Треперят за своите интереси. Сега ЕС е в разкрачен стоеж,как хем вълкът да е сит,хем агнето цяло. Ами сега????

18

Анонимен

преди 6 години

До 9 Анониментова не са реснаци а украйнци. Прави разлика

17

slovenia

преди 6 години

До 17.Не лъжи,че си бил в Италия,бил си на палатка край Поморие и вечеряш диня с копърка.А руснаците са хем богати,хем яки.А може и да си бил при жена си в Италия,ако там гледа някой старец.

16

Анонимен

преди 6 години

Тия които могат да работят се изнесоха на запад.ПРОИЗВОДСТВОТО ОСТАНА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ПОДЪРЖА СЕЛОТО.И ПОМАЛКО ГРАДА. За ламята от Москва нестига.

15

Анонимен

преди 6 години

aз че съм бaчкaтор имaх пaри дa зaведa семейството си в Итaлия нa почивкa товa лято, a " богaтите" русняци рият бaлaстрaтa крaй Поморие...и ручaт хлеб и диня от супермaркетa... Сеедно не съм ги виждaл с очите си, зaрaди мръсотиятa и простотиятa им немa дa стъпнем повече нa черноморието

14

Анонимен

преди 6 години

След "мутлиполярен" се замислих дали да чета по-нататък и при "очевадно" реших да спра. Айде, случват се някои неволни грешки, ама да използваш такива гръмки маркетингови фрази, значи не можеш да си защитиш тезата по нормален начин.